12.12.09, 17:49 | #1 |
Yıllar Önce
Yıllar Önce
Uzun yıllar önce ben 23 yaşındayken Çok güzel bir dul bayanla evlendim Bu dul bayanın yetişkin bir kızı vardı, kızıl saçlı Babam da ona aşık oldu ve sonunda evlendiler Bu babamı benim damadım yaptı ve hayatımı değiştirdi Zira kızım benim annemdi çünkü babamla evliydi İşleri daha da karıştırmak için, her ne kadar bana büyük mutluluk verdiyse de Kısa süre sonra nurtopu gibi bir oğlum oldu Böylece benim ufaklık babamla kayınbirader oldu Ve tabi benim de amcam oldu, her ne kadar beni üzdüyse de Ve tabi amcam olduğu gibi, dul bayanın kızının da erkek kardeşi oluyordu Yani üvey annemin Babamın eşi de sonra bir oğlan çocuğu doğurdu Ve böylece benim torunum oldu çünkü benim kızımın oğluydu Benim karım şimdi benim annemin annesi ve bu işleri karmakarışık ediyor Çünkü benim karım olduğu gibi aynı zamanda benim büyükannem oluyor Eğer karım büyükannem oluyorsa, o zaman ben de onun torunu olurum Ve her defasında bunu düşününce çıldırıyorum Çünkü hayatınızda göreceğiniz en ilginç vaka olmuş oluyorum Büyükannemin kocası olaraktan kendi kendimin de büyükbabası oluyorum!! ww.uydulife.tv
La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. |
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|