|
|
|
Seçenekler | Stil |
01.02.23, 16:47 | #1 |
Yeni nesil televizyonları gördüm: 8K, 240Hz, 3D ve MicroLED teknolojili
42.069 görüntüleme 22 Oca 2023
Televizyon teknolojileri çok hızlı gelişiyor, birbirinden iddialı yepyeni yani yeni nesil modeller geliyor. Bu konuda iddialı firmalardan biri de TCL, iddialı diyorum çünkü kendi panelini kendisi üretebilen dünya genelinde 3-4 üreticiden biri konumunda. Şirketin 2023 için hazırladığı modeller arasında 8K çözünürlükte süper ince modelden tutun da oyun için 240Hz yenileme hızı sunanına, gözlük gerektirmeyen 3D modellerden tutun da MicroLED ile modüler olanlarına kadar çok sayıda iddialı model vardı, hem onları anlattım hem de şirketin henüz ülkemizde pek bilinmeyen beyaz eşyalarını da gördüm, özellikleri tasarımları epey iddialı görünüyor. ww.uydulife.tv
La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. |
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|