01.01.12, 12:40 | #1 |
Yenİ anlatimi İle cs3'de photoshop eĞİtİm vİdeolari
YENİ ANLATIMI İLE CS3'DE PHOTOSHOP EĞİTİM VİDEOLARI İşte Eğitim İşte Kalite İşte Fark! Görsel Eğitim Konusunda Uzun Süredir Videolarımız ile Sizlerle Paylaşım İçindeyiz. İşte Bunlardan Yenisi, Mutlaka İşinize Yarayacaktır! Bu setle Photoshop bilginizi bilgi katacaksınız.İçerindeki videolar konunun devamında.. Hangi Görsel Anlatımlar Var Peki? 3D Çizimler Çalışması Fotoğrafları Birleştirme Vektörel Kalem Tasarımı Dokulu 3D Logo Tasarımı Tipografik Harf Çalışması Renkli ve Düzenlenebilir Yazı Efekti Çalışması 3D Metal Yazı Efekti Tasarımı Yapışkan/Sticker Tasarımı Fotoğrafları Parlak Karelere Bölme Efekti Fotoğrafları Fotoğraf Karelerine Bölme Efekti Çimden Nesneler/Harfler Çıkarma Vektörel Göz Tasarımı Film Nesneleri ile Birlikte Çalışmak Eski Fotoğrafları Onarma Çalışması Farklı Fotoğraf Efektleri Fotoğrafları Canlandırma/Renk Katma Google Logosunun Tasarımı Photoshop Başlangıç Ekranını Değiştirme Fotoğrafları Avatar Haline Getirme Resimlere Suluboya Efekti Verme Renksiz Fotoğrafları Renklendirme Film Şeridi Tasarlama Beden Tipografi Çalışması Fotoğraflara HDR Efekti Verme DOWNLOAD ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|