27.01.10, 01:09 | #1 |
Yaşamak Çok Zor
Yalnizim gardaslar yine tek basima kaldim
Facayi cektim kollarima bir iz biraktim Canim aciyor caresi yok bunun Yarinimdan kalmadi artik benim umudum Bas jileti damarina kanlar icinde kalsin Sar cigarayi kafan dumanlansin Hayat acimasiz kisacasi kahpe Vuran vurana hayattan yedim bir darbe Darbeler ust uste kaldiramam yapamam ben Hayattan bikmisim bikmis biriyim ben Caresiz kaldim bu dunyada bilmem neden Kimse bilemez acimi yok beni goren Bas jileti damarina kanlar icinde kalsin Hadi baba Yasamak cok zor inan dunya cok fani Acilar ve kederler bitmek bilmedi Bu aci nereye kadar bilen varmi ki Bilen varsa soylesin bana hadi... Gozler doldu bu isyan bitmez kendimi kandiramam artik Yirtik bir resmin ustumde kalan sahte bir mutluluk vurana inandik Gecmisi gecmiste birakmak bazen bana gore en dogru bir mantik Uzatmanin bir anlami yok biz sadece birbirimizi yiprattik Gonlumun kapilarini kapadim artik anlayissiz bir insanim Ben bugune kadar hic kalp kirmadim ama artik farkli bir yoldayim Fazla ustume gelmeyin bir bomba gibi patlayabilirim Sonunu gormeden gidiyorum ben bu yolda her an olebilirim Ben kendimi taniyamaz oldum sen beni hayata kusturdun O zaman olmaz derken oldu bak ben yine yalniz basimayim Dun ve bugun arasinda kalan sacma sapan bir zamandayim Nedenini aradim belkide benden kaynakli bir firardayim Yalanci bir dunyanin icinde zorluklarla ben ayaktayim Alkol kanima islemis sanki birde dertlerle bas basayim Yasamak cok zor inan dunya cok fani Acilar ve kederler bitmek bilmedi Bu aci nereye kadar bilen varmi ki Bilen varsa soylesin bana hadi... ww.uydulife.tv
|
|
28.01.10, 08:56 | #2 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Üye Numarası: 1533
Nereden: ALmanya
Konular: 344
Rep Gücü : 16
Rep Puanı : 75
Rep Seviyesi :
Level: 22 [] Paylaşım: 0 / 525 |
emegine yüregine saglik ww.uydulife.tv
Etiketler |
acı, acılar, aşk, baba, çok, duygusal, hüzün, hüzünlü, jilet, keder, kederler, kop, qarizma, rap, slow, yaşamak, yaşamak çok zor, zor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|