11.03.15, 01:50 | #1 |
Windows 10'a Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı
Windows 10'a Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı
Merakla beklenen Windows 10 lansmanı sonrasındaki sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Ortaya çıkan yeni görüntülerde, işletim sistemine eklenen yeni simgeler dikkatleri üzerine çekiyor. Daha önceleri ortaya çıkan ekran görüntülerinde herhangi bir ayrıntı bulunmuyordu. Ancak internete sızan yeni görüntülerle birlikte işletim sistemine içerisinde bulunan yeni simgeleri görmek mümkün. Bu görüntülerden yola çıkıldığında yaklaşık olarak nasıl bir yapıya sahip olabileceği tahmin edilen işletim sistemine ait görüntülerin, Microsoft’un dışındaki kişilerin elinde olduğunu düşünürsek daha çok sızıntının bizleri beklediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Konuyu yakından takip edenlere göre önümüzdeki günlerde ortaya yeni bir görsel çıkacak. Söz konusu görselin işletim sistemi hakkında daha ayrıntılı bir bilgi vereceği konuşuluyor. ww.uydulife.tv
12.03.15, 01:12 | #2 | |||||||||
Üye Numarası: 1
Nereden: Yalova
Yaşım: 46
Konular: 2124
Rep Gücü : 10
Rep Puanı : 1000
Rep Seviyesi :
Level: 48 [] Paylaşım: 119 / 1190 |
Bilgi için teşekkürler.
ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |