01.09.09, 22:16 | #1 |
..TeK aŞk VuRGuN..
Gözlerindeki sürmeyi çekiyorum yüreğime Derinden sızıyorum Bir kıl dönümlük saçlarını okşuyorum Vücudunun her bir dokusunu şiirlere konu ediyorum Annemi izler gibi seni izliyorum Annemi sever gibi Seni seviyorum.." Yıkanıyorum aşk katığı boğazımda Islanamıyorum tıkanıyorum Bir peynirin ekmeğe muhtaçlığını taşıyorum Sana "nan" gibi muhtaç oluyorum Acıkıyorum Aşk dudak payı sende, Payıma düşeni alamıyorum.. Aşk As olan neydi serde ? Ve aşk Yetimdi yüreğimde ! (tek aşk vurgundu bu tende) Tanıdık ahbapların,bilinmedik mevzularında kayboluyorum Bir çay bahçesi tadını,senin kokuna buluyorum En güzel esvabımı üzerime geçirip İki kişilik davetiyeyi elime alıyorum Sorguluyorum Duraksıyorum.. Yokluğunu anımsıyorum... Kalanı kaim eylemenin var mı ki faturası ? Ne kadarını ödedim sensizliğin ? Mecalimi dinlendirmiyor artık yaşanan dünler Hazana sardı yapraklar Ve hangi devrin aşığı kaldı benim gibi Şimdi yorgun bu akşamlar Ve aşk Düşünüyorum da Hepimizin başından bir sağ-ol geçti Ama biz, Sağ-ölmedik mi ? Öldürmedin mi? ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Etiketler |
..tek aşk vurgun.. |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|