10.11.12, 10:56 | #1 |
Sygic Aura Europa 2013 Q1 Maps Complete Full TR Android 2013
Sygic Aura Europa 2013 Q1 Maps Complete Full TR Android 2013 Tüm android işletim sistemlerine tam uyumludur kurulum açıklaması mevcut Türkçe ve multi dil mevcut DİL : Andorra, Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, United Kingdom, Vatican City State. Transit roads only: Albania, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Moldova, Montenegro, Romania, Russian Federation, Serbia, Ukraine. Boyut: 3-GB Sıkıştırma: Rar / Şifre: rupi Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz Platform: Android (((Alternatif))) ww.uydulife.tv
|
|
10.11.12, 18:31 | #2 | |||||||||
Üye Numarası: 3
Nereden: adıyaman
Konular: 2447
Rep Gücü : 10
Rep Puanı : 862
Rep Seviyesi :
Level: 54 [] Paylaşım: 132 / 1325 |
android benim en önemli hobimdir inşallah telefonlar hakkında bayağı bilgiye sahipsindir bende samsung galaxy s2 var sürekli rom değişmekle meşgulum teşekürler tekrardan...
ww.uydulife.tv
La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. |
|||||||||
10.11.12, 20:40 | #3 | |||||||||
KIDEMLİ ÜYE
Üye Numarası: 16437
Konular: 483
Rep Gücü : 13
Rep Puanı : 30
Rep Seviyesi :
Level: 20 [] Paylaşım: 0 / 485 |
bende android tablet kullanıyorum.. rom 2defa yükledim. sorun çıkmadı ama uygulamalar ilgimi çekiyor.. programlarda tecrubem var
ww.uydulife.tv
|
|||||||||
10.11.12, 22:53 | #4 | |||||||||
Üye Numarası: 3
Nereden: adıyaman
Konular: 2447
Rep Gücü : 10
Rep Puanı : 862
Rep Seviyesi :
Level: 54 [] Paylaşım: 132 / 1325 |
paylaşımlarınızın devamını diler başarılar iyi forumlar
ww.uydulife.tv
La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. |
|||||||||
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|