12.05.09, 08:14 | #1 |
Süpeer. xD Erkeğede bu yakışır.. :D
Süpeer. xD Erkeğede bu yakışır.. :D Mükemmmmmmeeeeelll………………….. Adamın biri hastalanıyor. O gün canı, işe gitmek istemiyor.İçinden
>>Allah'a şöyle bir dua edeceği tutuyor: >> >> -'Allah'ım, her gün işe gidip 8 uzun saat boyunca evim ve eşimin >>rahatı için çalışıyorum. Eşim ise sadece oturuyor. Ne olur, bir >>gün benim yerime geçip, ne kadar zor bir hayat yaşadığımı >>görmesini sağla.' >> >>Hikaye bu ya, birdenbire adamın dileği yerine geliyor. Ertesi sabah >>, karısının bedeninde uyanıyor. >> >>§ Hemen yataktan fırlıyor. >>§ Eşinin kahvaltısını hazırlıyor. >>§ Çocuklarını uyandırıyor. >>§ Elbiselerini hazırlıyor. >>§ Onların da kahvaltılarını yaptırıyor. >>§ Beslenme çantalarını hazırlıyor. >>§ Çocukları okula götürüyor. >>§ Eve d önüp, evi toparlıyor. >>§ Yıkanacak bulaşıkları ve çamaşırları hallediyor. >>§ Temizleyiciye götürülecek olanları eline alıp telefon >>faturasını ödemek >>§ için bankaya gidip sıraya giriyor. Faturayı ödedikten ve >>temizlikçiye >>§ uğradıktan sonra, akşam yemeği için alışverişe gidiyor. >>§ Eli kolu dolu bir vaziyette eve dönüyor. >> >> Bu arada öğlen oluyor. >> >>§ Evi süpürmeye başlıyor. >>§ Eşyaların tozunu alıyor. >>§ Mutfağı siliyor. >>§ Çocuklarının okuldan gelince yiyeceği keki pişiriyor. >>§ Eee artık çocukları okuldan alma zamanı da geliyor. >>§ Yolda onlarla sohbet ediyor. >>§ Okulda olanlar konusunda akıl fikir veriyor. >>§ Eve geldiklerinde derslerini kontrol edip, çalışma >>masalarına oturmalarını >>§ sağlıyor. >>§ Süt ve kek getiriyor. >>§ Bu arada yıkadığı çamaşırl arı ütülemesi gerekiyor. >>§ Ütü bittiğinde ancak akşam yemeğini hazırlayacak kadar >>vaktinin kaldığını >>§ fark ediyor. >>§ Hemen patatesleri soymaya başlıyor. >>§ Salata malzemelerini yıkıyor. >>§ Pilav için pirinci ıslatıyor. >>§ Etleri çıkartıp, fırın için hazırlıyor. >>§ Kocası eve geldiğinde, onu sofraya tabakları >>yerleştirirken buluyor. >>§ Akşam yemeğinden sonra, önce eşinin kahvesini pişiriyor. >>§ Masayı topluyor ve bulaşıkları hallediyor. >>§ Eşinin ve çocuklarının ertesi gün giyeceği kıyafetleri >>kontrol ettikten >>§ sonra çocukları yatırıyor. >>§ Onlara hikaye okuyor. >>§ Televizyon seyretmeye ve biraz da gazete okumaya salona >>dönüyor ki, eşi onu >>§ yatak odasına çağırıyor. Ne de olsa , adamcağız bütün >>gün onlar için çalışıp, yoruldu, şimdi rahatlaması ve gevş emesi >>gerekiyor. Bu da zaten onun görevi. >> >> Ertesi sabah uyandığında hemen Allah'a yalvarmaya başlıyor : >> >> -'Allah'ım özür dilerim. Ben ne dediğimi bilmiyormuşum. Karımın >>hayatını rahat zannetmekle ne halt ettiğimi şimdi anladım. Lütfen >>beni eski halime döndür.' >> >> Allah cevap veriyor : >> >> -'Evet, dersini aldığını görüyorum. Herşeyi değiştireceğim ama >>maalesef 9 ay beklemek zorundasın, çünkü dün gece hamile kaldın.' ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Etiketler |
süpeer. xd erkeğede bu yakışır.. :d |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|