09.02.10, 22:04 | #1 |
son uykuma yatırda git
Son uykuma yatir da git Gitme dayanmaz bu minik yurek sensizlige Düserme yaslarimi gozlerimden ciglik cigliga Kollarimda uyuturum hasretini sen diye Gözümü kirpmadan nöbet tutarim titreye titreye BENİ SON UYKUMA YATIR DA ÖYLE GİT Gitme, dayanmaz bu yürek sensizliğe Sarsılır depremlerde, en şiddetinden Saçlarını yolar tek tek yalnız gecelerin Bileylenir sakin sabırlarım, tarifsiz kahırlarım Şah a kalkar sus pus isyanlarım, tutamam Düşürme yaşları gözlerimden çığlık çığlığa Gömme bunca seneyi tek kürekle toprağa Ben hala her anını seninle yaşarım Kollarım da uyuturum hasretini sen diye İçimde ki fırtınalar dağlar devirirken En içli şarkılarla sessiz sakin, öylece Dilemem sen sensiz kalma, dayanamazsın Bir bilsen sensiz kalmanın o derin acısını Bilirdin batırdığın hançerin sancısını Seni benden alamazsın, alma yar Biliyorum hala biryerlerinde insafın var Duymuyorsan bu feryatları, sesim kısılır Sessiz soluksuz, gönderirim sevdiceğim Gitmek istersen git sevgilim, git Hakkım yok tutmaya anladım, git Ardına bakmadan git Başka aşk'a hasretsen git, sevileceksen git Git mutlu olacaksan, beni aramayacaksan Git, beni hiç sevmediysen yılları sildiysen Seni nasıl sevdiğimi yüreğine yazamadıysan, git Son dileğim var, son sözlerim olsun birtanem Beni benden alıp, sensizliğini bende bırakıp gitme Bilirsin nefesin olmadan, elini tutmadan uyuyamam Beni son uykuma yatır da öyle git seni ruyamda ve duslerimde gormek icin. Senin kokuna oyle hasretimki Gülüsüne, öpüsüne, aglamana… Beni benden alıp, sensizliğini bende bırakıp gitme Bilirsin nefesin olmadan, elini tutmadan uyuyamam Gel hor görme yavrunu, gir bir kerecik rüyasina Nolur gömme bunca seneyi tek kurekle topraga Son uykuma yatir da git ‘anne’ Anne... ww.uydulife.tv
La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. |
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|