07.07.10, 04:05 | #1 |
Sınavlarda verilen 'muhteşem' cevaplar..
Çılgın felsefe hocası 100 puanlık tek soruyu yanındaki sandalyeyi göstererek so...rar: - bana bu sandalyenin var olmadığını kanıtlayın! 100 puan alan tek ki$inin cevabi ise sadece şudur: - Hangi sandalye ****************** İlkokul 3. sınıf Soru: Ormanların faydalarını sayınız. Cevap: Ormanların faydaları saymakla bitmez. Sonuç: Tam not ****************** seviye: üniversite ders: eğitim felsefesi sınav: bütünleme sınav şu sorudan ibarettir: - bildiğiniz iki soruyu yazıp cevaplayınız. yanlız bir sorun vardır derse hiç devam etmemiş öğrenci dersin içeriğini hiç bilmemektedir. dolayısıyla kendine sorabileceği iki adet soru da bulamamaktadır. beyninin derinliklerindendönemin ilk dersine girdiğini hatırlar. bu derste duyduğu cümleden de yeterli doneyi almış. soru 1: İlk milli eğitim bakanımız kimdir? cevap: hasan ali yücel soru 2: hasan ali yücel kimdir cevap:ilk milli eğitim bakanımızdır. işlem tamamlanmıştır... sınav sonucu:100 (yaşanmıştır...) ********************* soru; Ahmet Haşim in en ünlü eserlerinin toplandığı eserin adı nedir cevap; best of ahmet haşim ************ deprem sırasında ortaya çıkan enerjiye ______ ______ denir. doğru cevap depremin magnitüdü dür fakat zeki bir arkadaşımız: helal olsun yanıtıyla okulda efsane olmayı başarmıştır. ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Etiketler |
sınavlarda verilen 'muhteşem' cevaplar.. |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|