![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Çılgın felsefe hocası 100 puanlık tek soruyu yanındaki sandalyeyi göstererek so...rar: - bana bu sandalyenin var olmadığını kanıtlayın! 100 puan alan tek ki$inin cevabi ise sadece şudur: - Hangi sandalye ****************** İlkokul 3. sınıf Soru: Ormanların faydalarını sayınız. Cevap: Ormanların faydaları saymakla bitmez. Sonuç: Tam not ****************** seviye: üniversite ders: eğitim felsefesi sınav: bütünleme sınav şu sorudan ibarettir: - bildiğiniz iki soruyu yazıp cevaplayınız. yanlız bir sorun vardır derse hiç devam etmemiş öğrenci dersin içeriğini hiç bilmemektedir. dolayısıyla kendine sorabileceği iki adet soru da bulamamaktadır. beyninin derinliklerinden ![]() soru 1: İlk milli eğitim bakanımız kimdir? cevap: hasan ali yücel soru 2: hasan ali yücel kimdir cevap:ilk milli eğitim bakanımızdır. işlem tamamlanmıştır... sınav sonucu:100 (yaşanmıştır...) ********************* soru; Ahmet Haşim in en ünlü eserlerinin toplandığı eserin adı nedir cevap; best of ahmet haşim ************ deprem sırasında ortaya çıkan enerjiye ______ ______ denir. doğru cevap depremin magnitüdü dür ![]() helal olsun yanıtıyla okulda efsane olmayı başarmıştır. ww.uydulife.tv
|
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
sınavlarda verilen 'muhteşem' cevaplar.. |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|