08.12.09, 18:26 | #1 |
Şimdi gündem Mustafa Sarp
Şimdi gündem Mustafa Sarp
İstanbul B.B. beraberliği sonrası Galatasaray taraftarının gündeminde Mustafa Sarp var. Takımı 90+4’te golü yedi, kendini kaybetti. Önce formasını parçaladı, sonra açtı ağzını yumdu gözünü. En çok da şu sözleri gündeme damga vurdu: “Premier Lig’de futbolcular savaşıyor, mücadele ediyor. Hakem oyunu kesmiyor, oraya bakmıyor. Ben onları izlerken futbolculuğumdan utanıyorum. Eğer ben utanıyorsam, hakemler de utanacak!” Sarp’ın bu sözlerine internette yapılan yorumlardan bazıları şöyle: Forma 89 TL, aşkı paha biçilemez! - Yırttığı forma sadece 89 TL. Bugün gösterdiği Galatasaraylılık aşkı ve kendi takımını savunması paha biçilemez. - Neymiş, formasını yırtmışmış... Elano ya da Lincoln gibi derbide Fener forması alma telaşına mı girseydi! - Oynadığı futbol ve bu kafa yapısıyla Premier Lig’e ancak tv’den eşlik edebilir! - Puan kaybından sonra formasını yırtmak yerine, gece kulübünde dans ederek mi atması gerekiyordu stresini? - Bağrı yanık futbolcu! ‘Çıldırın çıldırın’ marşını sahadaki performansına yansıtmıştır! ww.uydulife.tv
Etiketler |
şimdi gündem mustafa sarp |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|