|
|
|
Seçenekler | Stil |
01.02.11, 07:03 | #1 |
İşletim Sistemi Ve Sistem Programlama Görüntülü Egitim Seti (İngilizce)
22Saat 04 Dakika | 640 x 480 | MP4 H264 125 Kbps | AAC 96 Kbps | 1.69 GB Californiya üniversitesi tarafından hazırlanan işletim sistemive sistem programlama egitimi nette ilk olarak sizlerle buluşuyor.Ders içeriklerine aşagıdan bakabilirsiniz.Faydalı olması dilegiyle… Konular: Ders 01 - İşletim Sistemi nedir? Ders 02 - OS Yapıları Ders 03 - Eşzamanlılık - İşlemler, konu ve Adres Spaces Ders 04 - Konu Sevkıyat Ders 05 - Threads İşbirliği Ders 06 - Senkronizasyon Ders 07 - Karşılıklı Dışlama, Semaforlar, Monitörler ve Durum Değişkenleri Ders 08 - Okuyucu-Yazar Sorunu Ders 09 - İşbirlikçi Süreçleri ve kilitlenme Ders 10 - Kilitlenme, Konu Planlama Ders 11 - Konu Çizelgeleme; Bellek Koruma ve Adres Spaces Ders 12 - Hafıza Koruma; Address Translation Ders 13 - Address Translation; TLB ve Önbellek Ders 14 - Caching ve Talep Çağrı Ders 15 - Sayfa Tahsis ve Değiştirme Ders 16 - Sayfa Tahsis ve Değiştirme; IO Sistemleri Ders 17 - IO Sistemleri, Disk Performans ve Modelleri Queuing Ders 18 - Kuyruk Teorisi; Dosya Sistemleri, Adlandırma ve Dizinler Ders 19 - Dosya Sistemleri; Dağıtık Sistemler Ders 20 - Güvenilirlik ve Erişim Kontrolü Ders 21 - Ağ Ders 22 - Ağ II Ekran Görüntüsü: [HIDE] Fileserve: Hotfile: [/HIDE] ww.uydulife.tv
Ölümü bildiği haldegülüp neşelenen,Kadere iman ettiği halde üzülen,Rızka ALLAHü tealanın kefil olduğunu bildiği halde lüzumsuz zahmetlere giren,Kıyamette sorgu suale inandığı halde gaflete dalan, Fani olduğunu bildiği halde,dünyaya bel bağlayan kimseye hayret etmemek imkansızdır PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..
|
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|