![]() |
İşletim Sistemi Ve Sistem Programlama Görüntülü Egitim Seti (İngilizce)
22Saat 04 Dakika | 640 x 480 | MP4 H264 125 Kbps | AAC 96 Kbps | 1.69 GB Californiya üniversitesi tarafından hazırlanan işletim sistemive sistem programlama egitimi nette ilk olarak sizlerle buluşuyor.Ders içeriklerine aşagıdan bakabilirsiniz.Faydalı olması dilegiyle… Konular: Ders 01 - İşletim Sistemi nedir? Ders 02 - OS Yapıları Ders 03 - Eşzamanlılık - İşlemler, konu ve Adres Spaces Ders 04 - Konu Sevkıyat Ders 05 - Threads İşbirliği Ders 06 - Senkronizasyon Ders 07 - Karşılıklı Dışlama, Semaforlar, Monitörler ve Durum Değişkenleri Ders 08 - Okuyucu-Yazar Sorunu Ders 09 - İşbirlikçi Süreçleri ve kilitlenme Ders 10 - Kilitlenme, Konu Planlama Ders 11 - Konu Çizelgeleme; Bellek Koruma ve Adres Spaces Ders 12 - Hafıza Koruma; Address Translation Ders 13 - Address Translation; TLB ve Önbellek Ders 14 - Caching ve Talep Çağrı Ders 15 - Sayfa Tahsis ve Değiştirme Ders 16 - Sayfa Tahsis ve Değiştirme; IO Sistemleri Ders 17 - IO Sistemleri, Disk Performans ve Modelleri Queuing Ders 18 - Kuyruk Teorisi; Dosya Sistemleri, Adlandırma ve Dizinler Ders 19 - Dosya Sistemleri; Dağıtık Sistemler Ders 20 - Güvenilirlik ve Erişim Kontrolü Ders 21 - Ağ Ders 22 - Ağ II Ekran Görüntüsü: [HIDE] Fileserve: Hotfile: [/HIDE] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:41 . |