10.04.10, 19:21 | #1 |
23 Nisan
2 Ben yirmi üç Nisan’ım Yirmisiyim baştayım Bugünün anlamını Anlayacak yaştayım Kutlanırken her yerde Bayramın yıldönümü Kutlayacağım bende Bu sevimli günümü 3 Ben olmadan tam olmaz Yirmi üçü nisanın Sevincine son olmaz Böyle günde insanın Feda olsun ulusa Gerekirse canım da Ataların öz kanı Dolaşıyor kanımda N Nisanın baş harfiyim Baş üstünde yerim var Yurdum için döktüğüm Nice alın terim var İşte aldım yerimi Karşınıza gelerek Kutlayalım bayramı Sevinerek gülerek İ İ en başta olsaydı İnsan olurdu nisan Atatürk’tür her zaman İnandığım tek insan Çocukların bayramı Yapan O’dur bu günü O’dur yıkıp kaldıran Faydasız gördüğünü S Ben nisanın ortası Omurgası gibiyim Şu konuşan tabloda Ben de söz sahibiyim Yerimizle yurdumuz Türkiye’dir Türkiye Toplansın da çocuklar Başlayalım türküye A “A” harfini görünce Atatürk’ü özlerim Dolaştığım her yerde O’nu arar gözlerim O kurtardı vatanı Düşmanların elinden Düşürmezdi ulusu Gece, gündüz elinden N Tamamlansın benimle Adı güzel günümüz 23 Nisanlarla Artar bizim ünümüz Yazdığımız şu yazı Anlımızda yazılı Cumhuriyet temeli Gönlümüzde kazılı 2 Tamamlandı tablomuz Eksiğimiz kalmadı Gelmeyenler olup da Bizi derde salmadı 3 Katılmayan olur mu Böyle bir topluluğa Kim istemez ulaşmak Böyle bir mutluluğa N El eleyiz her yerde Savaşlarda barışta Olmalıyız en önde Hayat denen yarışta İ Konuşan bir tabloyuz Biz yan yana durunca Yansı yapar ışıklar Yüzümüze vurunca S Tablomuzu görsünler Gelsin de arkadaşlar Geç kalmadan gidelim Bugün tören tez başlar A (kapıdan bakar döner.) Sesleri var dışarıda Neredeyse gelirler Şu konuşan tabloya Bir aferin verirler N İşte kapı açıldı Bayrağımız göründü Her çocuk, her yer O’nun Al rengine büründü ww.uydulife.tv
|
|
10.04.10, 23:11 | #2 | |||||||||
ONURSAL YÖNETİCİ
Üye Numarası: 755
Nereden: TÜRKİYE
Yaşım: 50
Konular: 975
Rep Gücü : 24
Rep Puanı : 712
Rep Seviyesi :
Level: 33 [] Paylaşım: 0 / 805 |
bu gün 23 nisan neşe doluyor insan :D
çocuklugumu anımsadım emeğine sağlık ww.uydulife.tv
Ölümü bildiği haldegülüp neşelenen,Kadere iman ettiği halde üzülen,Rızka ALLAHü tealanın kefil olduğunu bildiği halde lüzumsuz zahmetlere giren,Kıyamette sorgu suale inandığı halde gaflete dalan, Fani olduğunu bildiği halde,dünyaya bel bağlayan kimseye hayret etmemek imkansızdır PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..
|
|||||||||
11.04.10, 01:14 | #3 | |||||||||
Üye Numarası: 2752
Yaşım: 56
Konular: 2849
Rep Gücü : 26
Rep Puanı : 764
Rep Seviyesi :
Level: 47 [] Paylaşım: 116 / 1166 |
birden eski günlerime gittim ve 23 nisani hatirladim,tesekkürler animsattirdigin icin..
ww.uydulife.tv
Etiketler |
23 nisan, 23 nisan bayramı, 23 nisan şiirleri, şiir 23 nisan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|