![]() |
23 Nisan
2 Ben yirmi üç Nisan’ım Yirmisiyim baştayım Bugünün anlamını Anlayacak yaştayım Kutlanırken her yerde Bayramın yıldönümü Kutlayacağım bende Bu sevimli günümü 3 Ben olmadan tam olmaz Yirmi üçü nisanın Sevincine son olmaz Böyle günde insanın Feda olsun ulusa Gerekirse canım da Ataların öz kanı Dolaşıyor kanımda N Nisanın baş harfiyim Baş üstünde yerim var Yurdum için döktüğüm Nice alın terim var İşte aldım yerimi Karşınıza gelerek Kutlayalım bayramı Sevinerek gülerek İ İ en başta olsaydı İnsan olurdu nisan Atatürk’tür her zaman İnandığım tek insan Çocukların bayramı Yapan O’dur bu günü O’dur yıkıp kaldıran Faydasız gördüğünü S Ben nisanın ortası Omurgası gibiyim Şu konuşan tabloda Ben de söz sahibiyim Yerimizle yurdumuz Türkiye’dir Türkiye Toplansın da çocuklar Başlayalım türküye A “A” harfini görünce Atatürk’ü özlerim Dolaştığım her yerde O’nu arar gözlerim O kurtardı vatanı Düşmanların elinden Düşürmezdi ulusu Gece, gündüz elinden N Tamamlansın benimle Adı güzel günümüz 23 Nisanlarla Artar bizim ünümüz Yazdığımız şu yazı Anlımızda yazılı Cumhuriyet temeli Gönlümüzde kazılı 2 Tamamlandı tablomuz Eksiğimiz kalmadı Gelmeyenler olup da Bizi derde salmadı 3 Katılmayan olur mu Böyle bir topluluğa Kim istemez ulaşmak Böyle bir mutluluğa N El eleyiz her yerde Savaşlarda barışta Olmalıyız en önde Hayat denen yarışta İ Konuşan bir tabloyuz Biz yan yana durunca Yansı yapar ışıklar Yüzümüze vurunca S Tablomuzu görsünler Gelsin de arkadaşlar Geç kalmadan gidelim Bugün tören tez başlar A (kapıdan bakar döner.) Sesleri var dışarıda Neredeyse gelirler Şu konuşan tabloya Bir aferin verirler N İşte kapı açıldı Bayrağımız göründü Her çocuk, her yer O’nun Al rengine büründü |
bu gün 23 nisan neşe doluyor insan :D
çocuklugumu anımsadım emeğine sağlık |
birden eski günlerime gittim ve 23 nisani hatirladim,tesekkürler animsattirdigin icin..
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:03 . |