29.06.10, 22:38 | #1 |
Evolution Xp Edition 2010 V2
Evolution Xp Edition 2010
Açıklamalar: # Sistem 26 haziran tarihinde 2 tane güncelleme göstermektedir.İnternet Explorer 8 ve WMP 11 ile güncel bir sistemdir. # Sistem yarı katılımsızdır.Kullanıcı adını siz belirlersiniz. # Kurulum çözünürlüğü ve kurulum sonrası çözünürlük 1024×768 olarak ayarlanmıştır. # Orjinallik doğrulamasından geçer: En son kırılmış WGA entegredir.Volume Lisans Key girilmiştir.(v2c47… değil.) # SATA sürücülerini içerir.Birçok anakart modeli için tümleşik destek bulunmaktadır. # Ayrıca Windows Xp ağ üzerinden en fazla 10 adet bilgisayara paylaşım verir.Bu paket mevcut sınırı kaldırılmış olup sınırsız ağ paylaşımı sağlanmıştır. # Özel Regedit ayarlarıyla sistem güçlendirilmiş ve hızladırılmıştır. # Çıkartılan Bileşenler Sistemin stabilliğini hiç bir şekilde bozmayacak şekilde seçilmiştir. # İmzasız tema desteği sağlanmıştır.Bu sayede sisteme entegre olan temalar, sisteme yük yapmamakta ve görselliği artırmaktadır.Yeni ve kaliteli arkaplan resimleri ve birbirincen seçkin yepyeni temalar sisteme entegre edilmiştir. # Rar Şifresi Yoktur.İndirmelerinizi Sağlıklı yapmak için JDownloader kullanmanızı öneriyorum.Konu içinde JDownloader linki verilecek. #Sistem 6 part olup rarlı 563 rardan çıkan iso dosyası ise 609 mb dir. Eklenenler: # Net Framework 1.1 SP1, 2.0 SP2, 3.0 SP2, 3.5 + Extralar # Flash Player, Java, Shockware, Silverlight (Sürüm bilgileri caps da var.) # Dirext-X Haziran 2010 # Mause imleçleri # HashTab 2.3 # Kopyalama Sepeti # Denetim Masası Eklentileri # Kels Runtimes (Dll hatası almamanızı sağlar.) # Gelişmiş Hesap Makinesi # Yepyeni Ekran Koruyucuları # Yepyeni Sesler # Sidebar # WinRar 3.93 Tr Driverler: # Chipset # CPU # LAN # WLan # Sata # MassStorage Çıkarılan Bileşenler: ;# Ağ # MSN Explorer Windows Anında Mesajlaşma [Messenger] ;# Çoklu Ortam # AOL ART Image Format Desteği Fare Işaretçileri Örnek Müzikler Resimler ve Arkaplanlar Tablet PC ;# Diller # Sadece Uzak Douğu Dilleri ;# Işletim Sistemi Seçenekleri # .NET Framework Arama Asistanı El ile Kurulum ve Yükseltme Masaüstü Temizlik Sihirbazı Tur Yardım ve Destek ;# Servisler # Hata Raporu Indeksleme Servisi Messenger Uyarıcı ;# Uygulamalar # Ekran Koruyucuları Evrak Çantası Sistemden Ekran Görüntüleri: Linkler: [HIDE] JDownloader: [/HIDE] ww.uydulife.tv
Ölümü bildiği haldegülüp neşelenen,Kadere iman ettiği halde üzülen,Rızka ALLAHü tealanın kefil olduğunu bildiği halde lüzumsuz zahmetlere giren,Kıyamette sorgu suale inandığı halde gaflete dalan, Fani olduğunu bildiği halde,dünyaya bel bağlayan kimseye hayret etmemek imkansızdır PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..
|
|
30.06.10, 19:28 | #2 | |||||||||
YENİ ÜYE
Üye Numarası: 2085
Konular: 0
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi :
Level: 1 [] Paylaşım: 0 / 15 |
saolun...
ww.uydulife.tv