![]() |
Evolution Xp Edition 2010 V2
Evolution Xp Edition 2010
Açıklamalar: # Sistem 26 haziran tarihinde 2 tane güncelleme göstermektedir.İnternet Explorer 8 ve WMP 11 ile güncel bir sistemdir. # Sistem yarı katılımsızdır.Kullanıcı adını siz belirlersiniz. # Kurulum çözünürlüğü ve kurulum sonrası çözünürlük 1024×768 olarak ayarlanmıştır. # Orjinallik doğrulamasından geçer: En son kırılmış WGA entegredir.Volume Lisans Key girilmiştir.(v2c47… değil.) # SATA sürücülerini içerir.Birçok anakart modeli için tümleşik destek bulunmaktadır. # Ayrıca Windows Xp ağ üzerinden en fazla 10 adet bilgisayara paylaşım verir.Bu paket mevcut sınırı kaldırılmış olup sınırsız ağ paylaşımı sağlanmıştır. # Özel Regedit ayarlarıyla sistem güçlendirilmiş ve hızladırılmıştır. # Çıkartılan Bileşenler Sistemin stabilliğini hiç bir şekilde bozmayacak şekilde seçilmiştir. # İmzasız tema desteği sağlanmıştır.Bu sayede sisteme entegre olan temalar, sisteme yük yapmamakta ve görselliği artırmaktadır.Yeni ve kaliteli arkaplan resimleri ve birbirincen seçkin yepyeni temalar sisteme entegre edilmiştir. # Rar Şifresi Yoktur.İndirmelerinizi Sağlıklı yapmak için JDownloader kullanmanızı öneriyorum.Konu içinde JDownloader linki verilecek. #Sistem 6 part olup rarlı 563 rardan çıkan iso dosyası ise 609 mb dir. Eklenenler: # Net Framework 1.1 SP1, 2.0 SP2, 3.0 SP2, 3.5 + Extralar # Flash Player, Java, Shockware, Silverlight (Sürüm bilgileri caps da var.) # Dirext-X Haziran 2010 # Mause imleçleri # HashTab 2.3 # Kopyalama Sepeti # Denetim Masası Eklentileri # Kels Runtimes (Dll hatası almamanızı sağlar.) # Gelişmiş Hesap Makinesi # Yepyeni Ekran Koruyucuları # Yepyeni Sesler # Sidebar # WinRar 3.93 Tr Driverler: # Chipset # CPU # LAN # WLan # Sata # MassStorage Çıkarılan Bileşenler: ;# Ağ # MSN Explorer Windows Anında Mesajlaşma [Messenger] ;# Çoklu Ortam # AOL ART Image Format Desteği Fare Işaretçileri Örnek Müzikler Resimler ve Arkaplanlar Tablet PC ;# Diller # Sadece Uzak Douğu Dilleri ;# Işletim Sistemi Seçenekleri # .NET Framework Arama Asistanı El ile Kurulum ve Yükseltme Masaüstü Temizlik Sihirbazı Tur Yardım ve Destek ;# Servisler # Hata Raporu Indeksleme Servisi Messenger Uyarıcı ;# Uygulamalar # Ekran Koruyucuları Evrak Çantası Sistemden Ekran Görüntüleri: Linkler: [HIDE] JDownloader: [/HIDE] |
saolun...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:49 . |