13.12.09, 03:54 | #1 |
sevmelisin
SEVMELİSİN şimdi senden bahsetsem hamaset yapma diyecekler sana sevdalanmayanlar bu aşkı nerden bilecekler ************ her şeyini kaybet ama onurunu kaybetme ha vatansız özgürlük olmaz vatanını kaybetme ha. yiğitler yere düşer vatanın bahtı için ben düşerim sen düşersin bil ki vatan düşmez asla bil ki bayrak düşmez asla sevmelisin sevmelisin albayragı sevmelisin bilki başka Türkiye yok vatanını sevmelisin ********* bir gün toprak olacagız o gün vatan olacagız albayragın rengi olup yüreklerde atacagız yiğitler yere düşer vatanın bahtı için ben düşerim sen düşersin bil ki vatan düşmez asla bil ki bayrak düşmez asla sevmelisin sevmelisin albayragı sevmelisin bilki başka Türkiye yok vatanını sevmelisin *********************** gider isek adımız kalır hatıra isteme biraz gözyaşı belki bir damla kan kalır ey gözleri bulutlu yar aglama benden sana koskoca bir vatan kalır ww.uydulife.tv
13.12.09, 09:51 | #2 | |||||||||
Üye Numarası: 1
Nereden: Yalova
Yaşım: 46
Konular: 2124
Rep Gücü : 10
Rep Puanı : 1000
Rep Seviyesi :
Level: 48 [] Paylaşım: 119 / 1190 |
Yüreğine sağlık hatira
ww.uydulife.tv
13.12.09, 11:45 | #3 | |||||||||
ONURSAL YÖNETİCİ
Üye Numarası: 755
Nereden: TÜRKİYE
Yaşım: 50
Konular: 975
Rep Gücü : 24
Rep Puanı : 712
Rep Seviyesi :
Level: 33 [] Paylaşım: 0 / 805 |
emeğine sağlık hatira mükemmel paylaşım
ww.uydulife.tv
Ölümü bildiği haldegülüp neşelenen,Kadere iman ettiği halde üzülen,Rızka ALLAHü tealanın kefil olduğunu bildiği halde lüzumsuz zahmetlere giren,Kıyamette sorgu suale inandığı halde gaflete dalan, Fani olduğunu bildiği halde,dünyaya bel bağlayan kimseye hayret etmemek imkansızdır PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..
|
|||||||||
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|