31.05.11, 18:32 | #1 |
Sercan Kaya Trabzonspor'da
Bucaspor'da forma giyen Sercan Kaya Trabzonspor'a transfer oldu. Bucaspor'la ilişkisini kesen ve geçmişe dönük alacaklarını silen futbolcunun, önümüzdeki günlerde bordo- mavili ekiple sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un genç oyuncusu Sercan Kaya'nın Trabzonspor'a transferinin tamamlandığı bildirildi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Sercan Kaya'nın gelecek sezon Trabzonspor'da forma giyeceği, Bucaspor'la ilişkisini kesen ve geçmişe dönük alacaklarını silen futbolcunun, önümüzdeki günlerde bordo- mavili ekiple sözleşme imzalayacağı belirtildi. Açıklamaya göre, Bucaspor'dan ayrıldığı için sevinç ve hüznü bir arada yaşadığını belirten Sercan Kaya, "Futbol kariyerime Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde devam edeceğim için mutluyum. Ancak beni bugünlere getiren Bucaspor'dan ayrıldığım için de üzgünüm. Bana güvenenleri mahcup etmemek için çalışacağım" dedi. NTVSpor ww.uydulife.tv
31.05.11, 18:47 | #2 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Üye Numarası: 15
Konular: 6
Rep Gücü : 17
Rep Puanı : 40
Rep Seviyesi :
Level: 7 [] Paylaşım: 0 / 163 |
Umarım trabzona faydalı olur. Hayırlı uğurlu olsun.
ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|