28.06.10, 14:35 | #1 |
Selçuk Şahin - Herşeyim Sensin
Herseyim sensin canim sevgilim Sonu ölüm olsa yine seni severim Yanliz günes sahit sevgimin gücüne Ugruna hayatimi feda ettim Yanliz günes sahit sevgimin gücüne Ugruna hayatimi feda ettim Yanliz senin icin agladim ben Yanliz senin icin kahroldum ben Askimiz icin sevdamiz icin Sevgimiz icin iciyorum ben Kaybolup giderken bir rüya gibi Filizlenmis Gözlerim yaniyorum ben Herseyim sensin canim sevgilim Sonu ölüm olsa yine seni severim Yanliz günes sahit sevgimin gücüne Ugruna hayatimi feda ettim Yanliz senin icin agladim ben Yanliz senin icin kahroldum ben Askimiz icin sevdamiz icin Sevgimiz icin iciyorum ben Askimiz icin sevdamiz icin Sevgimiz icin iciyorum ben Inan bana sensiz birgünüm mutlu gecmiyor Bu kalp seninle yasadi seninlede ölmek istiyor O bakisin o gülüsün Birde gözlerime bakip seni deliler gibi seviyorum deyisin Aklimdan hic cikmiyor Öl de dizlerinin önünde öleyim Gel de bir saniye durmam gelirim Iste kapinda kölen olurum Ayrilalim deme iste o zaman kendimi vururum Yanliz senin icin agladim ben Yanliz senin icin kahroldum ben ww.uydulife.tv
28.06.10, 18:13 | #2 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Üye Numarası: 835
Nereden: konya
Yaşım: 67
Konular: 5
Rep Gücü : 17
Rep Puanı : 120
Rep Seviyesi :
Level: 8 [] Paylaşım: 0 / 193 |
sevgimiz için içiyorum ben...................
ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|