16.12.10, 10:18 | #1 |
Sana döndüm allah'im
Kendimle bir hasbihal edecek oldugumda Beyhude geçmiş yıllar yazık yazık der bana Hesabını veremem çürüttüğüm ömrümün Boşuna akmışım der anlımdaki ter bana Ne bıraktın ardında adını yad edecek Bir fatiha okuyup ruhunu şad edecek Ne mucizeler indi seni irşad edecek Gafletin iziyim der ruhumdaki kir bana Hiç dehşete düştümü titreyip duyguların Bölündü mü sâlâ da o derin uykuların Yalan Dünya bir oyun sahnesiyken kulların Kötü rol benimsedim ahbap oldu şer bana Duymazmısın ezanlar günde beş kez okunur Ah üşengeç bedenim asi tavır takınır Ecel gelmiş arkamda omuzuma dokunur Faydasız gitmem demek kullanıyor zor bana Daracık yarın altı bir toprak gediğinde Başımı kaldırınca alnıma değdiğinde Münkir nekir dikilip Rabbin kim dediğinde Rabbim Allah diyecek kadar kudret ver bana İzanım korkulardan çatlasa da ne yazar Çiyanlar etlerimi kopartır azar azar Mezar taşım titreyip bir incecik ah sızar Gözünün önündeyken neden baktın kör bana Yarın ruz-i mahşerde hesaba çekilirken Günahlarım önüme yağarken dökülürken Güneş bir mızrak boyu tepeme dikilirken Ya Rahman defterimi sağ elimden ver bana ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|