04.07.11, 06:08 | #1 |
Samsun'da silahlı çatışma
Samsun'un İlkadım İlçesi'nde dün gece iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınırken 2 de tabanca ele geçirildi. Soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
İlkadım İlçesi Kadifekale Mahallesi'nde iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle dün gece geç saatlerde tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahlarını çeken iki grup karşılıklı olarak birberlerine ateş etti. Olayda Murat Numan (22) karnına isabet eden kurşunla yaşamını yitirirken, arkadaşı Oktay Askar (23) boynundan yaralandı. Silahlı çatışma sırasında diğer gruptan da Mustafa Sağır (25) ve Engin Çıtır (22) silahla, Kenan Tabağ (23) ile 17 yaşındaki B.B. de darp sonucu yaralanırken, olay anında yoldan geçen 39 yaşındaki Süleyman Söylemez (39)da eline isabet kurşunla yaralandı. Yaralılar Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, olaya karışan ve yaralanan 5 kişiyi gözaltına alırken, 2 de tabanca ele geçirdi. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi. DHA ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|