![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Dosya Adı : redsn0w_mac_0.9.8b1.zip Dosya Boyutu : 14 MB | | | [/HIDE] ![]() Dosya Adı : redsn0w_win_0.9.8b1.zip Dosya Boyutu : 13.32MB | | | [/HIDE] Windows linkleri ve bilgilendirme için epikuros'a teşekkürler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Redsn0w ile Jailbreak Yapmak 1.adım : Öncelikle indirdiğimiz rardaki dosyaları bir klasöre çıkarın ve redsn0w.exe yi çalıştırın. ![]() 2.adım : "Browse" butonuna tıklıyoruz. ![]() 3.adım : Açılan "Browse For IPSW" penceresinde cihazımıza ait orjinal firmware dosyasını seçiyoruz. ![]() 4.adım : Redsn0w firmware dosyasını incelerken bekliyoruz (Processing Firmware). ![]() 5.adım : Ve işlem başarıyla tamamlandı şimdi bir sonraki kısıma doğru devam ediyoruz. (IPSW successfully identified). ![]() 6.adım : Redsn0w bu aşamada jailbreak e ait dataları hazırlıyor. ![]() 7.adım : "Install Cydia" seçeneğini seçip ilerliyoruz. ![]() 8.adım : Cihazımızın kapalı ve bilgisayara bağlı olduğundan emin olunca bir sonraki adıma geçiyoruz. ![]() 9.adım : Power tuşuna 3 sn boyunca basılı tutuyoruz. ![]() 10.adım : Power tuşunu bırakmadan ayrıca Home Tuşuna basmaya başlıyoruz. Bu iki tuşa 10 sn boyunca basılı tutacağız. ![]() 11.adım : Power tuşundan elimizi çekip sadece Home tuşuna 15 sn boyunca basılı tutacağız. ![]() Redsn0w ile Cihazı Tethered Boot Etmek Tethered başlatmak için seçeneklerden "Just Boot Tethered Right Now" seçeneğini uygulamalılar. ![]() ww.uydulife.tv
|
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|