|
|
LİVE MESSENGER HAKKINDA HERŞEY Msn messenger hata çözümleri, nickler,çoklu msn oturum açma hakkında herşeyi burada bulabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Stil |
26.04.09, 08:38 | #1 |
Rap Msn Nickleri...
Rap Msn Nickleri ben bana kendim için lazımım Manşeti haberindende acı, rol sahibi kuru kuru içer ilacı, rest taşı seytan da bi sahnede perdesi yok seyircide tam bi kaçık .. (Mode XL) Kac sokak var gördügümde agladım bilirmisin yanlızlıktan migdem bulanır geldesem gelirmisi Baksen şu işe ee maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki Hece Anıların kabuslarımın alevleriyle yansın Karamsar gökyüzümden yıldızımsa kaysın Tepelemesine çık seco omzuna yüklen kır kalbini ver elime Ahbaplar maymun iştah sahibi benim içim senle tok Eski dosttan düşman olmaz bunlar en büyük yalanlar vicdanım olmasa canın tek kurşuna bedel..! Savaş denen şey biraz yavaşla, Adil ol hedefi doğru seç minik bedenleri yok etme Kaderi onlar çizmedi, Yetti artık göz yaşı onlar gülmeli En korktuğum şey demekti: KAYBEDECEĞİM BİRŞEY YOK! Bir tek bu hüznü sen boğarsın ipek tenin derime batsın Aşk denen illet çorak arazide tilki misal kurnaz bekçi Yel eserse kırmaz dişimi, kalp bir körse görmez bir şeyi Saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi Kendine bir gün kötü gözlerle bak ayıbını yüzüne vur Aşağıla dürüst ol bir kere olsun sınırda dur Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller Heey büyücü yaptı büyüyü Büyüde gel tutulamaz her el Od**** hayaletisin sessizliğine aşığım Melek yanımda yüzünü saklar felek yüzüme kaş çatar aLIsHmAliSiN aRtIk ANLAA yOkLuGUm YEtEr SAnA!!!(MeRwiSh) tAk BOgAzImA iPiNi YAdA kEs BiLeGiMi SEnSiZliKtE yAshAyAcAgImA oLuMe GiDeM dAhA iyi!!!(MeRwiSh) bAnA gElEcEkSeN yUrEgIn ELiNdE gEL!!!(MeRwiSh) ölüm yakın görüyorum izlerini haydi son defa tutayım ellerini kac sokak var gördügümde agladım bilirmisin yanlızlıktan migdem bulanır geldesem gelirmisin kader yazılmıs magdem oynamak düşer derdi içime atmak ya kanser yada kalbim eski dosta küser bu muhabbet burda biter Kendine bir gün kötü gözlerle bak ayıbını yüzüne vur Aşağıla dürüst ol bir kere olsun sınırda dur Eski dosttan düşman olmaz bunlar en büyük yalanlar Anıların kabuslarımın alevleriyle yansın Karamsar gökyüzümden yıldızımsa kaysın Heey büyücü yaptı büyüyü Büyüde gel tutulamaz her el Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller Yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm Ahbaplar maymun iştah sahibi benim içim senle tok Od**** hayaletisin sessizliğine aşığım En güzel şiirlerimle kaleme adını sayıklatırım Saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi SöZLeR BaZeN BiR HaZiNe , BaZeN DeRMaNSIZ BiR DeRT GiBi Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum biraz huysuz biraz kırık ben kendimle mutluyum. Sönen mumun emanetiydi gözüme sanki karanlık, dönen şu dünya sanki taş ve biz içinde çorbalık İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler.. Unut umut bügün yanımda yok; neden hayat ağır budenli çok? İnan kader elimde bir fener;önemi yok yanımda olmasan ne fark eder.... öyle kenar mahalle popuyla yürümez bu işler Kader yazılmış badem oynamak düşer derdi içime kanser seni unutmak ister bu rapçi gözler!!! (¯`·._) §ñ§Îz q¢ñ qûÑLrÎñ kåZå§| ¥øK ß §vqÎLiM (¯`·._) GüCüMü GöRDüN RaPiMe KaTLann($YD@@@) aşklar moda olmuş sahte yüreklerde....... Bu DiLdEn FiRaR eDeN hEr SöZ YaYdAn çIkMIş Ok GiBi Son sölediklerim aklından cıkar çünkü gecerli degil onlar baska kimseyi sevemicek benim onu sevmedigim başka kimseyi göremicek beni onu görmek istemedigim gibi kolpa olan doslarım bu sözleri yesin gözlerini kacırmadan kullak verip dinlesin gun batımı ben ayyaşım bir köşe başında kaymışım inlermeler fazla sürmez bu rap burda bitmez duygusala baglamısız tekbir cifli yetmez gülde güleyim sevde seveyim ölde öleyim senin için sensiz ben bir hiçim dostlar namertler hepsi sertler ölüm yakın görüyorum izlerini haydi son defa tutayım ellerini. tutamadıgı verdigim sözlerimi silmedim yaslı gözlerini gidersende geriye dönme dönersen de üstüne fazla bir sey giyme ask dedigin yalan olmam ona teslim arabam yok ama sesimi kesmeyi bosuna esmeyin dönmesemde rapten vazgecmeyin kac sokak var gördügümde agladım bilirmisin yanlızlıktan migdem bulanır geldesem gelirmisin aglarım kimseler duymaz sesimi hakırırım yıldızlara ismini dunya içinde bir alt küme sucun mechul gidersin güme dunya koca mekan acıması binlerce insan sokaklarda savunmasız bursa askını söle bana fiyatı ne kadar ben deki yürek ulan allahına kadar ben degildim onlar oldu vefasız ben sefildim gecelrimde onlar kaldı cezasız verem eder seni unutmak ister bu esralı gözler kader yazılmıs magdem oynamak düşer derdi içime atmak ya kanser yada gecmişimi gölgeye teslim etim kalbim eski dosta küser bu muhabbet burda biter Tek bir ihtimal var desem yerli yalaka sensin Rap hayatını tek parçamla bitiririm yeminliyim Benimle ay lı ben li konuşma dilini keserim On bin resme dahil olsan ben veririm en iyi pozu Beni devirmek çok kolaysa tarihinden Adımı Tepelemesine çık seco omzuna yüklen kır kalbini ver elime Baksen şu işe ee maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki Hece Kendine bir gün kötü gözlerle bak ayıbını yüzüne vur Aşağıla dürüst ol bir kere olsun sınırda dur 3 Nankör bir araya gelmiş çekip gitmiş şeref Esefle kınama görevindeki yalakalıkla mükellef Eski dosttan düşman olmaz bunlar en büyük yalanlar Ah bu körpelerde kalmamış fikir akıl Dumanlı bahçelerde aleve ver otu tipin coni maykıl berduşa name yakma çek git ilerle milim Milim Vakitsiz ölümlere akıttığım göz yaşlarım için Sürtük kader utansın Anıların kabuslarımın alevleriyle yansın Karamsar gökyüzümden yıldızımsa kaysın Bu girdabın yokedici döngüsünde yalpalan Sinsi sinsi yaklaşandır adını koydum şeytan Heey büyücü yaptı büyüyü Büyüde gel tutulamaz her Aşk ilinde bir tarafta cüceler diğer yanda devler Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller Yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm Ahbaplar maymun iştah sahibi benim içim senle tok ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Etiketler |
rap msn nickleri... |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|