26.10.09, 23:16 | #1 |
Polis telsizinde komik diyaloglar
Başkanlığını emekli Emniyet Müdürü C. Yusuf Karagedik'in yaptığı 'Emekli Polisler Derneği' tarafından kurulan internet sitesinde polislerin ilginç telsiz konuşmaları ve anonslar yer aldı. ‘polistenhaber.com' internet sitesinde yer alan komik anoslar şöyle: * Heyecanlı bir ses: 'Merkez tarandık. -Merkez: Hayır efendim aranmadınız. * 4512: Merkez alet kontrol. - Merkez: Elinizdeki alet değil cihaz. * 4512: Aletin cihaz olduğu anlaşıldı merkez. * Şoför: Müdürüm araç intikal etsin mi? - Müdür: Etsin ama içinde şoförü de olsun. * Merkez: Camide son durum nedir? - 4536: Cenazeler mezarlığa seyir halinde * 4536: Merkez orta kilolu kara renkli boynuzlu tosun kaybolmuş. - Merkez: Anlaşıldı. İstasyonlar not alın. Kaybolan tosunun eşkali veriyorum. * Merkez: Ananın Yeri'nde (lokanta) kavga ihbarı var. Ekip intikal etsin. - 7443: Anlaşıldı Merkez. Ananın Yeri'ne ekibimizle seyir halindeyiz. * Merkez: Anlaşıldı. Mevkiiniz? - 7553: Kaybolduk merkez. * Merkez: Mevkiiniz? - 4566: Cumhuriyet Caddesi. * Merkez: Tamam mevkiiniz? - 4566: Arabadayız merkez: * 5452: Bahse konu aracı aldık inceliyoruz tamam. - Merkez: Araç alkollü mü? * 5452: Olumsuz efendim araç dizelmiş. * 4512: Merkez hırsız kaçıyor. - Merkez: Anlaşıldı nereden nereye kaçıyor? * 4512: Şuradan şuraya kaçıyor. - Merkez: Biri 4512'den telsiz alsın adam gibi tarif etsin. * 3345: Yonca Evcimik konserindeki son durum nedir? - 6220: Henüz Abone'yi söylemedi amirim. * 5433: Caddede şüpheli bir paket var Merkez. - Merkez: Anlaşıldı çevre güvenliğini alın pakete dokunmayın. Uzman ekip seyir halinde. * 5433: (Üç dakika sonra) Uzman ekibe gerek yok. Paket boş: - Merkez: Çevre güvenliğini alın demiştik. * 5433: Üzerinden kamyon geçti. * 3370: Bir minibüs at arabasına çarpmış at arabası vefat etmiş. - Merkez: Başın sağ olsun evladım.” ww.uydulife.tv
La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. |
|
26.10.09, 23:28 | #2 | |||||||||
Üye Numarası: 994
Nereden: EFELERİN DİYARI
Yaşım: 57
Konular: 491
Rep Gücü : 24
Rep Puanı : 746
Rep Seviyesi :
Level: 36 [] Paylaşım: 0 / 899 |
harbidende güzelmiş
ww.uydulife.tv