27.09.09, 16:39 | #1 |
Nihat Nikerel'i kaybettik
Nihat Nikerel'i kaybettik
Tiyatro ve Sinema oyuncusu Nihat Nikerel, evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Şubat 2009'da annesinin ölüm haberini alınca kalp krizi geçiren Nihat Nikerel, Dr. Siyami Ersek Hastanesi'ne kaldırılmış ve tedavisinin ardından taburcu olmuştu. Son olarak Kerem Alışık'ın 72 Koğuş adlı tiyatro oyununda rol alan son iki gün provalara gelmedi. Bunun üzerine oyuncunun 'taki evini arayan Kerem Alışık'a acı haberi Nikerel'in oğlu verdi. 1950 Çorum doğumlu olan oyuncu, 1985 yılında senaryolaştırılabilecek öykü yazarak sinemaya adım attı. Birçok ve tiyatro oyununda rol alan sanatçı, Kurtlar Vadisi dizisindeki ‘Seyfo Dayı’ rolüyle hafızalarda yer aldı. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde İletişim Fakültesi öğrencisi olan Nikerel, aynı zamanda öğretim görevlisi olarak iletişim dersleri de veriyordu. Sanatçının oyunları dışında 'Aralıktı', 'Yalansız Yalnızlığım' ve 'Ay Zamanı Zalımca' adlı kitapları bulunuyor. Alıntıdır Bilgi vadisi Forum olarak Nihat Nikerel in Ailesine başsağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin. ww.uydulife.tv
27.09.09, 19:29 | #2 | |||||||||
Üye Numarası: 994
Nereden: EFELERİN DİYARI
Yaşım: 57
Konular: 491
Rep Gücü : 24
Rep Puanı : 746
Rep Seviyesi :
Level: 36 [] Paylaşım: 0 / 899 |
allahtan rahmet diler ailesine baş sağlığı dilerim...
ww.uydulife.tv
Etiketler |
nihat nikerel { seyfo dayı } |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|