20.11.09, 17:14 | #1 |
Meçhul Sanıklar - Beşikten Mezara
Önce açıp gözünü hayata şaşkın bir merhaba
Zaman gelip çatacak yaşanacak son veda Ve daha sırada kimler beklemekte habersiz Aynı gün kaçı beşiğe kaçı mezara Önce açarsın gözünü şevkatli bir kucakta Elbet zaman gelip çatar yaşanılır son veda Beden omuzlarda ruhun ahiret denen bucakta Aynı dakka hayata kaç merhaba kaç elveda Beşikten mezara dek süregelen bir rol hayat Kimini gördüm dertli fert, kimini gördüm çok rahat Doğarsın sancılarla ağlamaktır ilk rolün Hazinli başladığın bu rolde gülmez artık hiç yüzün Seçim senin ister güneş gibi aydınlık saçarsın İster ay gibi kara doğup kapkara batarsın Tekbi sen varsın, varsa bir de vicdanın Beşikten mezara kadar kâr kalır yaptıkların Bense rap yazdım, kalsın yarına mirasım Senaryomu kendim seçip kendim oynadım Başı yaşam sonu ölüm olan bir ipte cambazım Denge kurmazsam düşerim yok geri adım şansım Her insan doğmakla bir defa ölür zaten Neden ayrılmak istemez yaşam denen bu alemden Farzet bir kumardasın kozlarını düzgün oyna Yolun sonu bariz ortada beşikten mezara Önce açıp gözünü hayata şaşkın bir merhaba Zaman gelip çatacak yaşanacak son veda Ve daha sırada kimler beklemekte habersiz Aynı gün kaçı beşiğe kaçı mezara Önce açarsın gözünü şevkatli bir kucakta Elbet zaman gelip çatar yaşanılır son veda Beden omuzlarda ruhun ahiret denen bucakta Aynı dakka hayata kaç merhaba kaç elveda Borçtur aldığın nefes nefsin imtihanda Parazit olma kötüye yorma verilen aklı boşuna soluma El uzatma harama sakın ha şeytana kul olma Sana yapılmasını istemediğini sen de yapma Daima tebessümle yaklaş dosta düşmana Hiç birşeye gözlerinle görmeden inanma Düşene tekme vurma ve aklından çıkarma ki Beşikten mezara giden bu manzara bir rüya Kendin ol içten pazarlık yaratma Sözlerinin temelini yalanlarla atma Az ve öz konuş boş konuşma kıldan ince Kılıçtan keskin köprü var unutma Önce açıp gözünü hayata şaşkın bir merhaba Zaman gelip çatacak yaşanacak son veda Ve daha sırada kimler beklemekte habersiz Aynı gün kaçı beşiğe kaçı mezara Önce açarsın gözünü şevkatli bir kucakta Elbet zaman gelip çatar yaşanılır son veda Beden omuzlarda ruhun ahiret denen bucakta Aynı dakka hayata kaç merhaba kaç elveda ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|