04.01.10, 21:08 | #1 |
Lenovo Veriface Recognition For Windows Vista / 7 || FULL
Lenovo Veriface Recognition For Windows Vista / 7
lenovo firması tarafından oluşturulan bu yazılım ile yapabılecegınız seyler ınanın çok enteresan. 2 farklı ozellıgı mevcut bir dıgerını sonradan farkettım. ******bırıncısını wındowsunuz acılırken şifre gırme kısmında karsınıza web cameranızdan goruntu gelıyor ve daha once kaydettıgınız fotograf ıle bazı noktaları bırbırı ıle karsılastırarak sistem şifresını otomatık gırıyor. *******ıkıncısı ve bence daha muhtesem ozellıgı ise dosyaların uzerıne gelıp sag tıkladıgınız zaman verıface dıye bır secenek cıkıyor ve kameranız ıle sızın goruntunuzu alarak dosyayı vff formatında sızın yuzunuz ıle şifrelıyor ve sızın yuzunuz olmadan dosya acılmıyor. şuan ıtıbarı ıle hem vısta 32 bıt de hem de wındows 7 32 bıt de sorunsuz bır bıcımde kullanıyorum. kullandıgım makına masaustu ve standart bır external kamera kullanıyorum. yanı sadece labtop ıcınmı dıye soranlara cevabım %99 butun kameralara uygun. kurulum için ilk cıkan ekrandan ıngılızceyı secın sizden parola ısteyecek onları doldurun. gerısı basıt zaten [HIDE]http://rapidshare.com/files/330311164/Lenovo_Veriface_recognition_for_vista_7_by_doctor. rar[/HIDE] ww.uydulife.tv
|
|
04.01.10, 21:54 | #2 | |||||||||
Üye Numarası: 994
Nereden: EFELERİN DİYARI
Yaşım: 57
Konular: 491
Rep Gücü : 24
Rep Puanı : 746
Rep Seviyesi :
Level: 36 [] Paylaşım: 0 / 899 |
emeğine sağlık