![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() İstediginiz image'ı DM800'lere atabilirsiniz. Aşagıdaki yazacaklarımı doğru uygularsanız problem yaşamazsınız.
Önce eklentideki dosyayı indirin. Alıntı: 1- Her zamanki gibi box'umuza stop yaptırıp ip adresinden image'ı yüklüyoruz 2- Image'ı Seçtikten Sonra Flash diyoruz ve Finished gelene kadar Bekliyoruz. Bundan sonrası çok önemli : 3- Browser'i kapatmadan önce tekrar boxun ip sinden bootloaderimizi secip tekrar Flash diyoruz Ben Burada secondstage-dm800-72.nfi alıyorum. 4- Flash dedikten sonra Finished ekrani geliyor 5- Simdi box'umuzun fişini çikartıyoruz. 1 dakika sonra takıyoruz. 6- Boxumuza herhangi bir FTP programi ile baglanti yapalim. yanliz box hemen FTP ye bağlanmıyor. tekrar tekrar deneyin mutlaka girecektir. 3- 5 dakika gibi 7- Boxa FTP ile girdikten sonra lib\modules\***\extra ya giriyoruz ve vermis oldugum dosyadaki bcm7401.ko ve stb-core.ko dosyalari boxun icine atiyoruz ve üzerine hepsini yazdiriyoruz üzerine yazdirma bazen 2-3 dakika sürebilir acele etmeyin 8- Yükleme bittikten sonra CHMOD 644 veriyoruz 9- Hayırlı Olsun box'unuz Patch'lenmistır 10- Fişi çıkartıp takın ve ayarlarınızı yapın RESiMLi iSTEYENLEREDE ASAĞIDA EKLEDiM. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı : gocaoğlan. Teşekkürler. ww.uydulife.tv
![]() ![]() La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. Konu yergun_002 tarafından (25.12.09 Saat 15:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|