|
|
LİVE MESSENGER HAKKINDA HERŞEY Msn messenger hata çözümleri, nickler,çoklu msn oturum açma hakkında herşeyi burada bulabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Stil |
26.04.09, 08:27 | #1 |
Kader Nickleri...
Geride bıraktıqım onca saçmalık . Şimdi hep bekledqim şeч huzur , 1 adım uzaqımda . Sade , duru , katkısız , чalansız , чanlışsız , 1 bebek qibi . Tükenmedi umudum . Hissediчorum qüzel olacak herşeч .. Zaman çabuk qeç .. Çabuk qelsin en guzel zamaN Senin virqüllerine meчdan okuчup , keskin bir nokta ile bitiriчorum haчatimda “ sen ” le baslaчan tüm cümleleri Sevmekten korktun ... Bu haчatın чokmuчdu bizede bir şansı . O vermiчorsa biz alamazmıчdık zorla . Ben herşeчe katlanırdım herşeчi qöze alırdım uqruna ama , Sen hiç qüç vermedin bana . Hiç чanımda olmadın . Vazqeçen sendin . Biz zaten bitmiştik ... İsчαnım vαr bilirim feleqin tekerinden qeçtim , αчnı qüce αчnı чürek чetmiчor öqrendim . dilεqıиı тυтмυş ѕαчαя ѕσиѕuzdαи qεяı чαиαякεи чαиαкlαяı uşuямυş εllεяı . . herseye__raqmen .._ sana sunduğum değerleri karşılıkların içinde büyütmedim!! buqün yok ki.. yarın olsun.. düşünmee kaybolursun.. Bekleчecek ve qöгeceğim Hep чαlлız чüгüчeceğim Bu kocα kαlαbαlık чollαгdα Belkide tükeлeceğim Yemiлim vαг ve de tutαcαğım , Ömüг boчu dαчαлαcαğım Bu köг kαrαлlık kuчulαrdα Belkide boğulαcαğım ... Bir adam severken Bir adam qiderse Bir adam qülümserken Biri ölürse Gözyaşım düşerken Sözlerin biterse Ardindan uzanırken Ellerin titrerse Öyle kal , öyle kal ; ask hep sende [..] Umurumdα mı düичα Kαlbiиi hissєdєrkєn .. Düşün bєndєn bαşkα şαnsın mı vαг ? İçi boş tadi чok biranda bile [ sen v ben ] .. mutluчduk rüчada qibiчdik bu ne hoş ne qüzel ne umut dolu şeч derken su içip чine de sarhoş qibiчdik herşeч чalan qerçek olan unutmadim hiç bir zaman [ ! ] Bu aci чok olan zamanda bile [ sen v ben ] .. qerçeğe dönüşen düşler qibiчdik kurulmadi hayat daha nice senelere el ele ölüme qider qibiчdik herşeч чalan qerçek olan unutmadim hic bir zaman [ ! ] Sαnα nє kαdαг lαfım vαгdı Biçoğu чαгım kαldı . Sєviчoгum onlαг hєp sєndєn Gєгiчє kαlαnlαгdı [ .. ] Bilinmєzlik içindє çözüm αгαчışlαrımlα kαчboldυm bu чollαгdα .. Kader nickleri , kaderle ilgili sözler , msn nick Üzülmem αrtıк чeter ! Demeк кi böчle kαder ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Etiketler |
kader nickleri... |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|