02.08.10, 20:30 | #1 |
K.İ.b Dİyenlere Verİlebİlecek Cevaplar
K.İ.b Dİyenlere Verİlebİlecek Cevaplar
Kendine iyi bak. - nereme bakiyim, üstümde başımda bi şey göremedim ben... ya da - kendine iyi bak. - sagol aslanım, görüşürüz. sen de benim kendime baktığımdan daha iyi bak. - kendine iyi bak. - olur, soylerim. - kendine iyi bak. - evde ayna yok. - kendine iyi bak. - dusuk ihtimal ama bakarim. -kendine iyi bak -bakarım koçum senin gözün kalmasın yeter. - kendin' e iyi bak. - kendin kim? - kendine iyi bak - bakmak önemli değil önemli olan görmektir, dışarıda yaşadığın her tecrübe aslında kendini keşfetmen için hede hödö - ulan marjinal olacam diye maymuna döndün iyi niyetle bir şey söyledim sağol dersin geçersin sözlüğe girdin diye maymun mu olman gerekiyor? - pardon abi hayır, kendime kötü bakmayı tercih ediyorum bu sefer. -kendine iyi bak -anan baksin - kendine iyi bak.. - sana ne? elalemin derdi seni mi gerdi? - kendine iyi bak. - bakarsam bağ bakmazsam dağ mı olacak? -kendine iyi bak -sen kendine bak be! -kendine iyi bak. -ben su icmem! -kendine iyi bak. -hangi açıdan ? -kendine iyi bak -görebilseydim bakardım -kendine iyi bak -ben baktım yanlış bişey göremedim. ne vardı? - kendine iy bak - ....... - kendine iyi bak biladerim - ....... - şşş sana söylüyorum cevap versene lan - ....... - tamam bakıma gidiyorum -kendine iyi bak baak baak baak!gider ayak emir de verirmiş!.... ww.uydulife.tv
|
|
03.08.10, 01:54 | #2 | |||||||||
Üye Numarası: 1
Nereden: Yalova
Yaşım: 46
Konular: 2124
Rep Gücü : 10
Rep Puanı : 1000
Rep Seviyesi :
Level: 48 [] Paylaşım: 119 / 1190 |
Bu güzel sözü anlayana söylemek yeridir paylaşım için teşekkürler kardeş.
ww.uydulife.tv
Etiketler |
k.i.b diyenlere verilebilecek cevaplar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|