|
|
|
Seçenekler | Stil |
08.07.11, 14:50 | #1 |
iPhone 4 Basebandi Koruyarak 4.2.1 ve 4.3 e Geçiş İşlemi [TinyUmbrella]
Download
Windows Kullanıcıları tinyumbrella-4.32.01.exe (1.76MB) | | | [/HIDE] fixrecovery-win.zip (452 KB) [HIDE] | | | [/HIDE] Mac Kullanıcıları TinyUmbrella-v4.32.01.pkg (1.56MB) | | | [/HIDE] fixrecovery-osx.zip (248 KB) | | | [/HIDE] Resimli Anlatım 1.adım : Öncelikle işletim sistemimize göre gereken dosyaları üstteki download kısmından indiriyoruz. Ben Win7 kullandığımdan windows versiyonları üzerinden açıklayacağım. 2.adım : TinyUmbrella yı çalıştırıyoruz. (Win7 ve Vista kullanıcıları "Yönetici Olarak Çalıştır" seçeceğini kullanın.) 3.adım : Sol tarafta yer alan cihazımıza tıklıyoruz. Gördüğünüz gibi Connected Devices ==> Celal's iPhone . 4.adım : Şimdi öncelikle restore edeceğiniz versiyonun listede yer aldığından emin olunuz. Her ihtimale karşı "Save SHSH" butonuna tıklayıp shsh lerimizi alıyoruz. 5.adım : SHSH kaydetme işlemi tamamlandı. Artık "Log" kısmına geçiyoruz. 6.adım : Resimde de gördüğünüz gibi TSS serverın çalışmadığına dair uyarı ( TinyUmbrella's TSS Server is NOT running ) gösteriyor program. Şimdi "Start TSS Server" butonuyla TSS serverı başlatıyoruz. Eğer hata alırsanız devam etmeyip hatada yazanları dikkate alınız. 7.adım : Ve TSS Server çalışıyor. ( TinyUmbrella's TSS Server is running ) 8.adım : Şimdi iTunes u çalıştırıyoruz. 9.adım : Sol bardan cihazımızı seçiyoruz. Resimdeki örnekte DEVICES ==> Celal's iPhone seçeceğim. 10.adım : Şimdi Restore butonuna SHIFT tuşuyla birlikte basıp açılan pencerede restore etmek istediğimiz fw yi seçiyoruz. 11.adım : iTunes 1013 hatası vermeli. Ve bu hatayı verince istediğimiz gibi baseband in update olmadığının işaretidir bu . Şimdi çalışan pencereleri kapatabilirsiniz.(iTunes ve TinyUmbrella) 12.adım : Şimdi cihazımızı dfu mode a alıyoruz. 13.adım : Fix Recovery klasörüne giriyoruz. 13.adım : Eğer 4.2.1 e restore ettiysek "fixrecovery421.exe" yi eğer 4.3 e restore ettiysek "fixrecovery43.exe" yi çalıştırıyoruz. ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|