|
24.08.11, 09:31 | #1 |
Inter'e transfer olmak gibi bir niyetim yok
Dirk Kuyt, kariyerini İtalya'da sürdürmek istediği yönündeki haberleri yalanladı. Liverpool'lu futbolcu, Inter'e transfer olmak gibi bir niyeti bulunmadığını söyledi.
Dirk Kuyt, kariyerini İtalya'da sürdürmek istediği yönündeki haberleri yalanladı. Liverpool'lu futbolcu, Inter'e transfer olmak gibi bir niyeti bulunmadığını söyledi. Dirk Kuyt, geçen hafta sonu çıkan transfer söylentilerini çok geçmeden yalanladı. Kuyt'ın menajerine dayandırılan haberlerde, Hollandalı futbolcunun Inter'den transfer teklifi aldığı iddia ediliyordu. Samuel Eto'o'yu Rus ekibi Anzhi'ye uğurlamaya hazırlanan Inter'in Kuyt ile açığını kapatabileceği düşünülüyordu. Ancak Hollandalı futbolcu, Liverpool'da halinden memnun olduğunu bildirdi. Kuyt, "Bildiğim kadarıyla bu haberler tamamıyla asılsız. Liverpool'da çok mutluyum. Sözleşmemi, boşuna 2 yıl 3 ay önce uzatmadım" diye konuştu. 31 yaşındaki golcü, Liverpool'un Sunderland ile karşılaştığı, sezonun ilk maçında yedek soyundu, ama geçen cumartesi, Arsenal'i 2-0 yendikleri maça ilk 11'de başladı. Kuyt, bu konu hakkında da "Liverpool çok derin bir kadroya sahip. Bu yüzden bazen yedek kulübesinde oturmanız gerekebilir. Burada kalmak istiyorum. Yine de asla neler olacağını bilemezsiniz. Futbolda işler birden değişebilir" dedi. Kuyt, Liverpool'a 2006'da Feyenoord'dan transfer olmuştu. Daha önce ise Utrecht'te forma giymişti. NTVSpor ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|