28.06.09, 13:29 | #1 |
Her Susuşun Yakıştığı bir Veda Vardır
Yalnızca yazarak kurtulmak istedim, sadece yazmak istedim
Sessizce bağırmak isterdim NİYE BANA BU CEZA diye Yalnız kalmaya mahkûm edilmiş bir faniyim O kadar yalnızım ki? Bu yalnızlığımı ne sen ne başkası doldurabildi. Kanlı yazılar yazıyorum yine her yazdıktan sonra Bu yazıya yüreğimden kan akıtıyorum Yıllardır hep yalnızlığın kanlı köşkünde oturdum Meleklerin gözyaşları bile yetmedi acımı dindirmeye Her şey mahvoldu yıkık bir enkaz gibi yüreğim? Ayak bileklerimi kırdılar kalkamıyorum o kadar acı veriyor ki! Kalbimin acısını hissetmiyorum Sadece yazıyorum ve susuyorum, insan kalan yerim acıyor şimdi. Yalan bu sözler kahretsin ne çabuk ta unutmuşum kaybettiğimi Sen kaybedeceksin ***** kedi, kaybedeceksin Benim sevdiğim biri olmadı hep yalandı ben sevdim karşımdaki acıttı Ben boynumu eğdim, o boynumu kesti, dişlerimi söktü Ve sevemeyeyim diye kalbimi kocaman taştan duvarlarla ördü. Ama seveceğim, kalbimi umursamadan duvarları yıkacağım Ne kadar darbe alsam da yine seveceğim Sevmediğini biliyordum sus ve acıt şimdi başkasının kalbini Şimdi; GİT BAKALIM KAÇ KİŞİ SEVECEK BENİM GİBİ SENİ GİT BAKALIM KAÇ KİŞİ BEDENİNİ PARÇALAYACAK SENİN İÇİN VE GİT BAKALIM KAÇ KİŞİ DÖKECEK GÖZYAŞI ARDINDAN HADİ GİT? ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Etiketler |
her susuşun yakıştığı bir veda vardır |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|