16.04.12, 11:39 | #1 |
Hedefimize sağlam adımlarla ilerlemeliyiz
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sivasspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sivasspor karşısında aldıkları 4-1'lik kupa galibiyetinden sonra karşılarında çok istekli, hırslı ve arzulu bir Sivasspor olacağını tahmin ettiklerini dile getirdi. Çalımbay, ''Bunu oyuncularımıza da çok net bir şekilde söyledik. Kaldı ki kupada daha henüz biz yarı finale yükseldik, henüz ne finale çıkıp Avrupa'ya gitmeyi garantiledik, ne de kupa şampiyonu olduk. O yüzden süper kupaya iyi bir başlangıç yapıp burada da hedefimize doğru sağlam adımlarla ilerlememiz gerekiyordu'' dedi. "ÇOK FAZLA BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTEMİYORUM" Bugünkü maçta takımının ortaya koyduğu mücadeleden, kötü futboldan, basit bireysel hatalardan sonra hakemle alakalı bir yorum yapmak istemediğini ifade eden Sağlam, ''Ortaya koyduğumuz bu görüntünün yanında maalesef hakemin kötü yönetimi, vermiş olduğu yanlış kararlar, veremediği kararlarla alakalı da çok şey söylenebilir. Ama susmanın bizim için daha hayırlı olduğunu düşündüğüm için çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Allah'tan kupada böyle bir oyun ortaya koymadık. Süper finalin telafi edilebilecek bir geleceği var ama şu görüntü açıkçası canımızı çok sıktı. Bir takım üç gün içerisinde bu kadar farklı görüntü ortaya koymamalı bence. Bunu inceleyip gerekli uyarıları yapacağız'' diye konuştu. Sivasspor'u da mücadelesinden dolayı tebrik eden Sağlam, ''İyi mücadele ettiler ve haklı bir galibiyet aldılar'' dedi. NTVSpor ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|