07.05.10, 12:24 | #1 |
Hakan Şükür'den çarpıcı açıklama
Hakan Şükür'den çarpıcı açıklama
G.Saray’ın efsane golcüsü Hakan Şükür, çeşitli konulardaki açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. “Geri dönsem, yıldız diye alınanlardan daha iyi oynarım” diyen G.Saray’ın efsane golcüsü Hakan Şükür, yönetime olan kırgınlığını dile getirdi. Radyospor’da yayınlanan Yalçın Dümer’le Radyovole programına katılan Hakan Şükür, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray adına başarısız bir tablonun olduğunu söyleyen Hakan Şükür, “Son başkanlık seçiminde biz Galatasaray’ı destekledik. Bizim oylarımız Galatasaray için. Biz hiçbir zaman neden ayrıldık demedik. Biz zaten zamanı geldiğinde gidecektik. Ama gidiş şeklimize itiraz ettik. Verilen sözlerin tutulmamasına itiraz ettik. Başarılar nasıl gelmiş, yokluk dönemlerinde gelmiş.” dedi. GERİ DÖNSEM BAZI YILDIZLARDAN DAHA İYİ OYNARIM Transferlerin yapılış tarzının yanlış olduğunu dile getiren Hakan Şükür, “Alınan isimlere baktığınızda, ben bir iki ay hazırlansam onlardan daha yararlı olurdum. Geçmişte bunu yaşadık. Şu anda yönetim beni çağırırsa, yıldız diye alınan bir çok oyuncudan iyi oynarım.” şeklinde konuştu. Galatasaray’ın mevcut kadrosunun doğru yönetilmediğini de kaydeden Hakan Şükür, “Her şeye rağmen Galatasaray’ın mevcut kadrosuna göre bu takım anda 10-15 puan farkla şampiyon olması gerekirdi. Arda bu takımın yıldızı. Ancak Arda daha ileri gitmiyor. Ne takıma ne de milli takıma sağlam gidiyor. Buraları yeterli görüyor. Futbol şöhret olduğunuzda güçlenmeniz gereken bir spor. Seyirci her gün üzerine bir şey koymanızı istiyor. Futbol bunu gerektiriyor. Devamlı güçlü olursanız başarılı olursunuz.” dedi. ww.uydulife.tv
Etiketler |
hakan şükür'den çarpıcı açıklama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|