13.01.11, 20:14 | #1 |
GOD Xp V3 Görsel Xp (Full Görsellik)
10-01-2011 tarihi itibarı ile güncellemeye sahiptir,2011 versiyondur. 3 ayrı 7_ISO paketinin birleşiminden oluşmuştur.İçerisinde çok güzel temalar ekran koruyucuları olup,cd boyutu gözönüne alınarak driver eklenmiştir. Driverler seçmelidir donanımınızı kapsayan seçenekler işaretli bırakıp kurmak istemediklerinizi boş bırakın eğer donanımlarınızı bilmiyorsanız hepsi seçili kalsın kurulum biraz daha uzun sürer ama driverler otomatikman kurulmuş olur.İçinde Chipset,Cpu,Eski ekran kartları,sata ve depolama birimleri,Ati için net framework ve Ethernet driverleri vardır. İşletim Sistemi Seçenekleri DR Watson El ile Kurulum ve Yükseltme Masaüstü Temizlik Sihirbazı Out of Box Experience (OOBE) Tur Yardım ve Destek ;# Servisler # Hata Raporu ;# Sürücüler # ISDN Modemler Tarayıcılar Yazıcılar ;# Uygulamalar # Pinball ;# Klasörler # DOCS SUPPORT VALUEADD [Tweaks] Açılış ve Kapanış-Askıda Kalan Servisleri Oto-Kapat Açılış ve Kapanış-Askıda kalan Uygulamaları Oto-Kapat Açılış ve Kapanış-Görevleri Oto-Sonlandır Açılış ve Kapanış-Numlock-Açık Açılış ve Kapanış-Sistem hatalarında yeniden başlatmayı devre dışı bırak Ağ-TCP/IP Önceliğini 1 olarak ayarla Başlat Menüsü-Pencere gecikmesini azalt Gezgin-Klasik Denetim Masası Görev Çubuğu-Görev çubuğunu kilitle-Hayır Görev Çubuğu-Kullanılmayan Simgeleri Gizle devredışı Görsel Etkiler-Masaüstündeki simge etiketleri için gölgelendirme kullan-Aktif Güvenlik-Antivirus hatırlatması devredışı Güvenlik-Güvenlik duvarı hatırlatması devredışı Internet Explorer-Internet Explorer eşzamanlı 10 bağlantı kurması Masaüstü-Ağ Bağlantıları simgesi-Göster Masaüstü-Belgelerim simgesi-Göster Masaüstü-Bilgisayarım simgesi-Göster Masaüstü-Geri Dönüşüm Kutusu simgesi-Göster Masaüstü-Internet Explorer simgesi-Göster Masaüstü-Masaüstü simge boyutu-47 Performans-AVI Ortam Dosyalarına Erişimi Hızlandır Performans-Harddisk boşta iken optimize et devredışı [HIDE] [/HIDE] ww.uydulife.tv
Ölümü bildiği haldegülüp neşelenen,Kadere iman ettiği halde üzülen,Rızka ALLAHü tealanın kefil olduğunu bildiği halde lüzumsuz zahmetlere giren,Kıyamette sorgu suale inandığı halde gaflete dalan, Fani olduğunu bildiği halde,dünyaya bel bağlayan kimseye hayret etmemek imkansızdır PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..
|
|
30.01.11, 16:21 | #2 | |||||||||
KIDEMLİ ÜYE
Üye Numarası: 465
Konular: 0
Rep Gücü : 17
Rep Puanı : 70
Rep Seviyesi :
Level: 13 [] Paylaşım: 0 / 309 |
paylaşımın için çok sağaolasın teşekkürederim saygı ve sevgilerimizle
ww.uydulife.tv