12.11.09, 16:27 | #1 |
Gerçek Aşk Yalnızca Bir Kez Yaşanır
Gerçek Aşk Yalnızca Bir Kez Yaşanır
Çok mu zordu beni sevmek Gözlerime bakıp içimdeki tutkuyu görmek. Duymak sadece senin sesini işitmek Söyle; çok mu zordu? Dayanılmaz bir duygu bu bendeki Yalnızca seninle yaşayabilen Bu dünyada bende varım dedirten. Sen sadece sen. Senin tenin senin kokun. Ne gariptir ki uçurumlar yüksek gelmiyor artık bana Denizlerde bir o kadar ürkütücü. Çünkü sen yoksun ki yanımda Sensizlikten büyük korku yok ki içimde. Korkularda düğümlenir bazen kalbinin köşesinde Onunla yaşarsın ama kabullenemezsin. Ne korkusuz olabilirsin Ne de korkusuz yaşayabilirsin. Ondan asla vazgeçmezsin. Çünkü gerçek aşk yalnızca bir kez yaşanır. Eğer bir gün kaybedersen o şansı Her baktığın gözde onu ararsın. Her dokunduğun bedeni o zannedersin. Sadece bir soru acımasızca vurur gerceği yüzüne Beni seviyor musun? Düşünmene bile gerek kalmaz cevabını İşte o zaman anlarsın sözlerimi. Gerçek aşk yalnızca bir kere yaşanır. alıntı ww.uydulife.tv
Herkesin İstanbul'u başkaydı… Başka başkaydı insana verilen değer… Ucu sivriliyor sözlerimin senden bahsedince… Neden? Saatte iyice geç oldu… Kaç günü akşam ettim seninle… Kaç mevsim değişti ellerimin mesaisinde… Yelkovanların iş yavaşlatma eylemleri sürerken… Bu tımarhanenin denize nazır penceresinden daha kaç vakit seyredilir ki hayat… Bir bardak çay daha çıkar mı sence gözlerinin deminden… Maksat; Yarına da bir şeyler kalsın |
|
12.11.09, 16:33 | #2 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Üye Numarası: 1533
Nereden: ALmanya
Konular: 344
Rep Gücü : 16
Rep Puanı : 75
Rep Seviyesi :
Level: 22 [] Paylaşım: 0 / 525 |
tskrler
ww.uydulife.tv