![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Bir camın kırılışına verdim zerreciklerimi… Birde hayaline sarılıp ![]() sessizliğin ve yalnızlığın ucundayım… ne yana gitsem ![]() ![]() Geceden kalma sorularla ![]() Demir meridyenlerle çizilmiş penceremden ![]() rastgele bir ışık sızıyor odama…Arsız bir sevincin izdüşümü.. Kırık hıçkırıklarla kurşunlanmış uykumu ![]() Ne çok olmuş aynalara küseli… Soğuk ve sessiz taş parçalarının arasında ![]() öğrenmediğim acılar biriktiriyorum yaşama dair… sevinci hırpalanmış çocuk gibi ![]() kapı arkalarında söyleniyorum kırılganlıklarımı… ![]() Dar bir odada dönüyorum şimdi… sinirlerim ne kadar yoklasada ihanetin sınırlarını… zulamda hala tebessüm tozu var… ![]() “GÜL DESEN GÜLECEKTİM OYSA”… Esaretin zincirleriyle bağlanmış cesaretimi sürüklüyorum ![]() zincirin şıkırtılı sesi hep aynı acıyan yerime vuruyor… ![]() Gecenin yarısında ![]() damağımda son sözlerinin kavurgan tadı ve yüreğimde derin bir burkulmayla ![]() mahçup uyuyan sularda akıyorum… Göğsümde çoğalan susuşlar biriktiriyorum… ![]() Suç benim… Birlikte içtiğimiz sigaraların dumanında boğuldum… Artık her sigara yakışım ![]() berbat bir öksürük nöbetine dönüşüyor… ![]() Anladım… Öksürmekle sökülmeyeceksin ciğerimden… Bir sigara daha yakıyorum ![]() Dudağımdan çıkardığım duman halkalarına asıyorum ![]() dönüş yollarımın darboğazlarını… ![]() Boğazlanıyorum günbe gün ![]() ![]() sana yenilen benliğimle Karantinaya alınmış Gülüşlerimi saklı-yorum ![]() kırık-dökük bir yaşamın zındanlarında… ![]() “OYSA GÜL DESEN ![]() ![]() Seni alıp götüren bir fırtınanın ertesiyim…içimde sağır bir zaman… Kör bir gece ![]() Alaca kanatlı atlılar ![]() ![]() yalnızlık merasimime.. ![]() Sen yoksun başucumda.. Sıla ‘ya giden yollarım tutuk…bekleyen yok ![]() O halde ben neyi bekliyorum öksüz çocuk gibi… Seni getirmez ![]() ![]() Zaten zındandayım ya ! Kilitledim kendimi sensizliğin zındanına… Mazgallarından bakıyorum şehrin meydanına.. Meydanda bir darağacı… Asmışlar darağacına özgürlüğümdeki “ben”i… Tutsaklığım ölmüyor …nerdesin ?… ![]() Cesedim kendini intihar’a vurmuş Yunus şimdi… Gel teşhis et beni… Bak …aşkıma şahit ol… ww.uydulife.tv
|
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
gel teşhis et beni… |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|