24.02.10, 02:50 | #1 |
GBOX KONFiGÜRASYON DOSYASI
KOMUTLARIN AÇIKLAMASI
Gbox.cfg dosyasi G : gbox çalisma modu komutu # 00 yalnizca Emu # 01 yalnizca SoftCam (kart varken), Emu (kart yokken) # 02 yalnizca netten gelen sanal kartlar # 03 karisik mod !!!!! her zaman bunu kullanin !!!!! # G: { 03 } # ECM (Entitlement Control Message) – Yetkili kontrol mesaji # EMM (Entitlement. Management Messages). – Yetkili yönetim mesaji # C : ECM Mesajlarinin TV de gösterilmesi # 00 ECM´leri gösterme # 01 Yalnizca geçerli ECM´leri göster # 02 Tüm geçerli veya geçersiz ECM´leri datalarla birlikte göster # C: { 01 } M: EMM Mesajlarinin TV de gösterilmesi # 00 EMM´leri gösterme # 01 Yalnizca geçerli EMM´leri göster # 02 Tüm geçerli veya geçersiz EMM´leri datalarla birlikte göster # M: { 02 } # A: Otomatik Güncelleme # 00 Oto güncelleme reddedilmis (varsayilan) # 01 AU etkin kil # 02 Otomatik AU etkin !!!!! her zaman bunu kullanin !!!!! # A: { 02 } # U: Key güncelleme # 01 Yalnyzca yeni keyleri güncelle ( varsayylan ) # 02 Tüm keyleri güncelle # U: { 01 } # H: Pidleri rastgele hale getirme # 00 Tüm pidleri karistir, SAKIN KULLANMAYIN YALNIZCA TEST IÇIN # 01 Pidleri gereken algoritma ile uyumlu keylerle karistir !!!!! her zaman bunu kullanin!!! # H: { 01 } # T: Key dosyalari klasörü # 00 Key dosyalari /var/keys klasöründe # 01 Key dosyalari /var/tmp klasöründe # T: { 00 } # O: Multi sistem Camler için com1/com2 de On Screen Display # 00 OSD yok (varsayilan) # 01 Smartkart Mesajlarini Neutrino da göster # 02 Smartkart Mesajlarini Neutrino yeni http formatinda göster # 03 Smartkart Mesajlarini Enigma da göster # O: { 00 } 192.168.X.X ( Lokal IP – Dream için ) # L: Net Modunda UDP Portla Haberlesme Logu # 00 UDP port ile haberlesme # 01 UDP port ile haberlesme - IP, port, UDP # L: { 00 } 192.168.X.X ( Lokal IP – Dream için ) YYYY ( UDP Port ) # Z: Yzler / Düzeltmeler # xx yz ; xx=00 TV ye çikis yok # xx yz ; xx=01 TV ye çikis var # xx yz ; y=0 Yz çikisi (!!!Kullanmayin!!!) # xx yz ; y=1 Yz çikisi Yok # xx yz ; z=0 Tv ye çikis # xx yz ; z=1 /var/tmp/debug.txt dosyasyna çikis # xx yz ; z=2 UDP’ye çikis (gboxt ile yakalayabilmek için) # Z: { 00 12 } 192.168.X.X ( Lokal IP – Dream için ) YYYY ( UDP Port ) # VDR : Video Disk Recorder ( Video Kaydetme Cihazi ) # V: VDR için opsiyon ( Yalnyzca Linux X86 için ) # xx yy ; xx = dvb-s Kart Sayisi # xx yy ; yy = Kart tarafindan Kullanilan com portu # V: { F0 35 } # W: komutu, kendi cihazindaki kartin nasil kullanilacagini, ve paylasima nasil verilecegini kararlayan bir komuttur: # ( Bu komutun açiklamasi için Kraksen arkadasima tesekkürler. ) #1 von 2 19.02.2009 11:42 # W: { 0A 0B 0C } P001 P002 P003 ... # AA= Slot numarasi (1 den 8'e kadar) 01, 02 v.s. # BB= Lokal kullanim haklari # 00= Karti kullanma # 01= Karti tüm Pid'lere kullan # 02= Karti sadece belirtilen Pid'lere kullan # CC= Networkte Paylasim haklari # 00= Karti paylasma # 01= Karttaki tüm Pid'leri paylas # 02= Karttaki sadece belirtilen Pid'leri paylas # P'ler ise Pid numaralari # Örnek 1: Ben cihazimdaki slot 1'deki kartin tüm Pid'leri acmasini istiyorum, ve kartimin paylasima verilmemesini istiyorum. # cwshare.cfg'ye W komutunu söyle giriyorum: W: { 01 01 00 } # Örnek 2: Ben cihazimdaki slot 1'deki kartin tüm Pid'leri acmasini istiyorum, ve kartimin tüm # Pid'lerle paylasima verilmesini istiyorum. # cwshare.cfg'ye W komutunu söyle giriyorum: W: { 01 01 } ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Etiketler |
gbox konfigürasyon dosyasi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|