20.01.12, 23:54 | #1 |
Forumdan 2 Üye evLenirse
Forumdan 2 Üye evLenirse...
-aşkıım + efendim canım - hadi yatalım artık.. + tamam aşkım. - topiği kilitledin dimi ((8 Kişi Burada Takılıyor (3 Tanrı Misafiri ve 5 Utangaç Üye) )) - + dağlın *** iki satır yalnız kalamıyacakmıyız karımızla - aşkım kalk topikten tıkırtılar geliyoo.. +kedidir hanım kedi Aşkım -Ben sana küsüm -Neden aşkım -Bugün yazdığın 15 topicden 2sinde bana yorum yapmadın -Ama aşkım hayvanlar aleminde bir öküz hakkında yorum yapmıştım sadece -Olsun altınada yorum yapabilirdin -Saçmalamaya başladın sen artık gül -Girip o postları editleyeceksin -Ya bi git ya -O zaman bu ilişki burda biter -Düş yakamadan gül -Banlatcam seni -Ben forumdan ayrılıyorum zaten -İmzanı sil öle git -Sende nickini değiştir -***** -Manyak -Akşam eve gelirken 2 ekmek al -Olur + Yaa aşkım yaa gördüğüme göre imzanı değiştirmişsin. - Evet değişiklik olsun diye. + Nasıl ama eskisinde benim adım yazıyordu ya - Hee nasılda unutmuşum. Düzeltirim. + Sen beni sevmiyorsun artık Hüsnü. - Olurmu öyle şey aşkımmmmm tabii seviyorum. + Hadi inandım diyelim. Adminle konuştunmu peki? - Birde adminmi çıktı şimdi? Nee diye konuşçam adminle. + Eee hani seni mod yapması için yalvarıp rep verecektin ya ondan bahsediyordum. - Ben adminle atıştım 10-15 tane (-) rep verdim. + Ne yaptım dedin sen? - Eee bir kıza sataşıyordu bende - karma verdim. + Sanane elalemin userinden? - Ben ona şeyyy... + Sen ona neyyy... +aşkım bir şey dicem ama söz ver kızmıcan _söyle allahın belası +evlilik topicimizde yanlışlıkla flood yaptım kızma nolurr _sen benim admınlerle başımı belayamı sokmak istiyorsun !!annen yine bize eksi rep vercek +napayım yaranayım diye admın olmasını isteyen sendin gecenin bu saatinde PM atan kız kim? - ne bileyim ben canım alla alla + kes sesiniiii cevap ver - bir bayan üyenin topiğine yazı yazıp göz kırpmışsın? + ama hayatım biz yöneticiler hep böyle yaparız. küçük bir uyarı yazısı yazıp göz kırparız. - ben anlamam necati git editle onu! .. ww.uydulife.tv
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|