25.05.11, 08:58 | #1 |
Ferdi Tayfur Sarki SözLeri...
Ferdi Tayfur - Ağla Yüreğim
ağla olmaz teselli senden başkasi beni anlayamaz biraktiğin boşluğu dolduramaz böyle bir hasrete can dayanmaz ağla yuregim agla ağla yuregim askimiza sevdamiza gunler aylara aylar yillara dondu gelmiyorsun ne haldeyim nasilim sormuyorsun sevdaliyim sana biliyorsun bilmem su an beni hissediyor duyabiliyor musun eger benim de hissetmedigimi sevmedigimi dusunuyorsan inan ki cok yaniliyorsun ww.uydulife.tv
25.05.11, 09:00 | #2 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Üye Numarası: 1533
Nereden: ALmanya
Konular: 344
Rep Gücü : 16
Rep Puanı : 75
Rep Seviyesi :
Level: 22 [] Paylaşım: 0 / 525 |
Ferdi Tayfur - Ah Annem
ah annem annem gurbet de sevdigim bir gonca idi daha koklamadan soldu dediler ben askimi ona söylememistim duyunca gözleri doldu dediler vefasiz sanirdim o nazli yari onun icin terk eyledim diyari duydum göc eylemis gönlümün vari sanada bir selami kaldi dediler artik feryadimi dinlesin cöller uyusun vadiler sahralar göller o pembe yanaklar o tatli diller cürüyüp askini buldu dediler ww.uydulife.tv
25.05.11, 09:01 | #3 | |||||||||
V.İ.P. ÖZEL ÜYE
Üye Numarası: 1533
Nereden: ALmanya
Konular: 344
Rep Gücü : 16
Rep Puanı : 75
Rep Seviyesi :
Level: 22 [] Paylaşım: 0 / 525 |
Ferdi Tayfur - Aşamıyorum Engelleri
Ne zaman gelecek o gün seni göreceğim Ne vakit gelecek o gün sevinçten öleceğim Uşuyorum yokluğunda yaşıyorum yaşamaksa Düşeceğim kurtarmassan bir tarafım hep uçurumda Ya beni al yanına Canım feda yoluna Bu eziyet bir bela Yoksa cezamı aşkın bana Aşamıyorum engelleri gözüm kara gönlüm deli Bu aşkın sence bedeli yaşamaktan vazgeçmekmi Sebebi sensin yalnızlığın bu dipsiz kör karanlığın İçimdeki yangıların sönmedi yar hiç sönmedi Doymadım doyamamki güzelliğinin tarifi yok İçindeki sevda seli okyanuslardan dahada çok Söyle neden bizi vurdu bu ayrıklık neyin nesi Hadi gel geç olmadan bitmesin bu aşk hikayesi Ya beni al yanına Canım feda yoluna Bu eziyet bu bir bela Yoksa cezamı aşkın bana Aşamıyorum engelleri gözüm kara gönlüm deli Bu aşkın sence bedeli yaşamaktan vazgeçmekmi Sebebi sensin yalnızlığın bu dipsiz kör karanlığın İçimdeki yangıların sönmedi yar hiç sönmedi ww.uydulife.tv
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|