|
|
|
Seçenekler | Stil |
24.06.10, 19:32 | #1 |
En Güncel Windows Xp | Multiboot | Teknik Servis, Teknik Servis ve Diğer Kullanıcıla
Öncelikle Şunu Belirmek istiyorum. Sistem Full Katılımsızdır. Sadece Format Atacağınız Disk Bölümünü Seçiyorsunuz ve Masaüstü Gelene Kadar Hiçbir İşlem Yapmıyorsunuz
Windows Orjinallik Doğrulamasından Takılmadan Geçiyor Haziran Ayı Dahil Tüm Güncellemeler Her iki Windows'da Eklidir. Kurulumda Yada Sistemde Reklam Yoktur Sadece Bilgisayarım Özellikler Kısmında Destek Bilgi Bölümünde Vardır. Masaüstüne Bilgiler Diye Klasör Kopyalıyor ve içinde Neyin Ne Olduğunu Açıklayan Beni Oku Metin Belgesinde Herşey Yazıyor Her iki Windows'ta Aynı Driver Paketleri Mevcuttur. isteğe bağlı Seçebiliyorsunuz. isterseniz kurmuyorsunuz. Sistemden Görüntüler Görsel Xp Kurulumu Klasik Xp Kurulumu Toplam 6 Parttan Oluşmaktadır Boyutu 1.17 Gb Partlar 198 MB [HIDE] [/HIDE] ww.uydulife.tv
Ölümü bildiği haldegülüp neşelenen,Kadere iman ettiği halde üzülen,Rızka ALLAHü tealanın kefil olduğunu bildiği halde lüzumsuz zahmetlere giren,Kıyamette sorgu suale inandığı halde gaflete dalan, Fani olduğunu bildiği halde,dünyaya bel bağlayan kimseye hayret etmemek imkansızdır PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..
|
|
07.10.10, 20:23 | #2 | |||||||||
KIDEMLİ ÜYE
Üye Numarası: 465
Konular: 0
Rep Gücü : 17
Rep Puanı : 70
Rep Seviyesi :
Level: 13 [] Paylaşım: 0 / 309 |
paylaşımın için çok sağaolasın teşekkürederim saygılarımla
ww.uydulife.tv