05.09.10, 20:59 | #1 |
EaSyXP SP3 Business Edition
Multi Boot Menüsü ; Grub4Dos Sistemi ile Hazırlanmıştır Menüde İki Adet (Sata-Raid Destekli-desteksiz olmak üzere 4) İşletimsistemi Yeralamkta Ve 3 Adetde Program Bulunmaktadır Bunlar; 1-)EaSyXP Business Edition a) Normal Sata-Raid Desteksiz b)Full Sata-Raid Destekli 2-)EaSy XP Klasik Sürüm a) Normal Sata-Raid Desteksiz b)Full Sata-Raid Destekli Olmak Üzere 4 farklı Türde Sistem Bulunmakta Programlar Notron Ghost11.5 Partition Magic 8.05 BlueXPE Light v1.8 Acronis Disk Director Suite 9.0 Başlatma Seçenekleri HDD den Başlat Yeniden Başlat Kapat Sistem Gereksinimi RAM Miktarı: 128 (ama 256 olursa Sistem Daha Performanslı Olur) HDD'deki Kapladığı alan : Klasiksürüm 1GB EaSyXP Business Edition Ekrankartı: 32 MB(Ben şahsen 4MB olan Sanalmakinanın kinde denedim Sorun yok Ama Oyun için Kullanacaksanız en düsük 32 MB yeter Oyun derken CS gibi Düsük fpsli Oyunlar) Ortalama Kurulum Süreleri Klasik XP Sürümü : 15-20 Dk EaSyXP Business Edition: 30-35 Dk Eklenen Bileşenler NOT; Normal Sürüme Görsel Olarak XP 2008 Teması Ve İkonları Ekledim Normal XP Yeni Sürümü Gibi Bişey Klasik Sürümü Eklenen Programlar Sp3+Sp3 Sonrası Update DirectX9.0c Youtube Giriş WinRAR Sağtık Eklentileri Denetimmasası Eklentileri 3-4 Adet Tema ve Yazıtipi Kendiliğinden Ekli Programlar İnternet Explorer 7 Media Player 11 Yama Ve Pachler Uxtheme Pach Sfc yaması. TcpIp Optimizasyın& İnce Ayarlar Hız Ayarları Not: Eğer Bu Programlar Bana Yetmez Diyor sanız Autorun Menüsü (CD menüsü) deki Katılımsız Programlar(Setup) yazan Seçeneği seçin ve Programlardan Yüklemek İstediğinizi Yükleyin EaSyXP Business Edition'a Eklenen Programlar; Sp3+Sp3 Sonrası Update Ofis 2003 Micro .NET Framework 3.5 AIO Flash Player AIO DirectX9.0c Eset Smart Securitiy 4 Sağtık Eklentileri CCleaner AIMP2 K.Lite Kodek Paketi Java 11 Update WinRAR Denetimmasası Eklentileri Ultra ISO Premium Youtube Drekt Giriş Yama Ve Pachler Uxtheme Pach Sfc yaması TcpIp Optimizasyın& İnce Ayarlar Hız Ayarları Kendiliğinden Entegreli Porgramlar İnternet Explorer 7 Media Player 11 Eklenen Sürücüler Sata-Raid Sürücüleri (Bu Bölümdekiler Sadece Sata-Raid Desteği Olan Sürümler için geçerlidir Diğerlerinde Herhangi bir Sürücü Vs Bulunmamaktadır.) Silinen Bileşenler Yardım&Destek Bazı Diller Örnek Müzikler Tur İndeksleme Servisi Ve CD de Gereksiz Yere Alankaplayan Dosyalar Ekran Görüntüleri Klasik XP EaSyXP Business Edition Ekran Görüntüleri Dosya Boyutu: 685 Mb(Kurtarma Kaydı Dahildeğil) Sunucu Sayısı:2 Part Sayısı:3 [HIDE] RapidShare Uploading [/HIDE] RAR Şifresi Yoktur İyi Günlerde Kullanın ww.uydulife.tv
Ölümü bildiği haldegülüp neşelenen,Kadere iman ettiği halde üzülen,Rızka ALLAHü tealanın kefil olduğunu bildiği halde lüzumsuz zahmetlere giren,Kıyamette sorgu suale inandığı halde gaflete dalan, Fani olduğunu bildiği halde,dünyaya bel bağlayan kimseye hayret etmemek imkansızdır PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..
Konu oprt tarafından (05.09.10 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.. |
|
Bookmarks |
Etiketler |
easyxp sp3 business edition |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|