01.08.10, 07:06 | #1 |
DM800 HD PVR fan uygulaması
7-8 aydır DM800HD kullanıyorum..Hdd takana kadar soğutmaya ihtiyaç duymadım fakat harddiskten sonra birde Hd kanallarda fazla takılınca cihaz epeydir ısınmaya başladı..Resimlerde görüldüğü gibi soğutma için 3,5 inç hdd fanı kullandım.Cihazın üstüne monte edip kabloları içine sokup enerji beslemesi için modem soketini kullandım( Bu arada modem sadece göstermelik üstünde hiçbir elektronik eleman ve bağlantı yok,cihazım klon belki ondandır ) Diseqc motor kullandığım için enerjiyi dısarıdan alayım dedim cihazı etkilememk için.5 voltluk bir adaptor ucuna telefon soketi taktım.5 voltla dönen fanların rpm'i yeterli oluyo ve gayet sessiz çalışıyor.Resimlerde görüldüğü gibi cihaz şık oldu
Soğutma düşünen arkadaşlar için yardımı dokunabilir.. Bu arada fan 10-15 tl civarı.Bilginize..Selamlar Tarih 01.08.2010 Bu alttaki resimde görüldüğü gibi DM800 işlemcisi üzerine thermal sviç taktım.Normalde açık kontak 45 derecede fanı devreye sokuyor.Uygulamadan sonraki kullanımda soyle.DM800 stand-by konumunda fan çalışmıyor.Kanalları seyretmeye başladıktan 7-8 dk sonra devreye giriyor ve zaman zaman durup çalışıyor.Cihazı stand-by konumuna aldıktan sonra 3-4 dk gibi bi sürede fan duruyor.Uygulamayı 35-40 derecelik sviç ilede yapabilirsiniz..Onemli konu: Svici yuzeye iyi sekilde öpüştürün ve araya termal pasta sürün.. İyi uygulamalar alıntıdır emeği geçen arkadaşa teşekürler ww.uydulife.tv
La İlahe İllallah kalbimizi karartma. La İlahe İllallah rızkımızı daraltma. La İlahe İllallah bizi imansız bırakma. La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma. La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma. La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma. La İlahe İllallah hesapsız sabır ver. La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım… AMİN AMİN AMİN ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI.. |
|
16.10.10, 02:04 | #2 | |||||||||
YENİ ÜYE
Üye Numarası: 6911
Konular: 0
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi :
Level: 1 [] Paylaşım: 0 / 8 |
thermal sviç in beslemesini nasıl aldınız bağlantıyı tarif edebilirmisiniz fan sorunu bendede var.
ww.uydulife.tv
|
|||||||||
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|