|
|
BİLGİSAYAR GENEL EĞİTİM BÖLÜMÜ Bilgisayar hakkında merak ettiğiniz her şeyi ve püf noktaları burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Stil |
18.09.09, 23:20 | #1 |
Divxleri Dvd Yapma (Resimli anlatım)
netten indirdiğiniz divxleri (avi) filmlerinizi dvd yapmak artık basit.. yapacağınız ilk şey Vso convertxdvd yi indirmek
programı açtıkdan sonra "dosya" kısmından video dosyası ekle ye basıyoruz filmi ekledikten sonra resimde ki gibi "+" olan yerlere basıp ekranı açıyoruz sonra sublite kısmına gelip mouse ye sağ tıkladığınızda "alt yazı kanalı ekle" kısmına basıp alt yazıyı gösteriyoruz (dvd de alt yazının sorunsuz olması için alt yazının mutlaka "srt" formatı olması lazım) aşağıda ki resimde ki gibi 1 olan yere basarsanız filminize orjinal başlangıç resmi eklersiniz 2 numaralı yere basarsanız filmin ana menü de ismini değişik çıkmasını sağlarsınız alt yazıyı eklediniz resimleri ekledikden sonra ayarlar menüsünden sabrınız ve pc nizin hızına göre yazdırma seçeneklerini yapabilirsiniz sağ alt köşede "dvd oluştur" kısmına bastığınız da filminin convert edilmeye başlar... not : 2 cd li yada daha fazla film eklemek istediğiniz de "film ekle" kısmından eklenebilmektedir.. ww.uydulife.tv
|
|
18.09.09, 23:24 | #2 | |||||||||
Üye Numarası: 994
Nereden: EFELERİN DİYARI
Yaşım: 57
Konular: 491
Rep Gücü : 24
Rep Puanı : 746
Rep Seviyesi :
Level: 36 [] Paylaşım: 0 / 899 |
paylaşım için sağol usta..