![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
BİLGİSAYAR GENEL EĞİTİM BÖLÜMÜ Bilgisayar hakkında merak ettiğiniz her şeyi ve püf noktaları burada bulabilirsiniz |
![]() | ||
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Evet durduk yere bu dosyayı niye açıyım diyorsanız Bazı virüsler kendilerini burda saklar ve virüs programları bu dosyayı erişim olmadığı için taramaz
Bu dosyayı görmek için ; Denetim Masası => Klasör Seçenekleri => Görünüm => Gizli dosya ve klasörleri göster (İşaretle) Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle (Önerilen) (İşareti kaldır) bu adımları uygulayın Şimdi bu klasörü C:\System Volume Information ve varsa D:\System Volume Information olarak bulursunuz Şimdi Klasörü açmaya çalıştığınızda Erişim Engellendi diye bir uyarı alırsınız Erişim izni vermek için ; Başlat => Çalıştır => cmd (Enter) cacls "C:\System Volume Information" /e /g Oturum açma adı:F (Enter) veya cacls "D:\System Volume Information" /e /g Oturum açma adı:F (Enter) (Oturum açma adı ---> bilgisayarı hangi kullanıcı adı ile açtıysanız onu yazacaksınız) Artık System Volume Information klasörüne giriş yapabilirsiniz : ) Virüs Programı ile tarattırın İşiniz bitti ise klasörü tekrar kapatalım : ) Kapatmak için ; Başlat => Çalıştır => cmd (Enter) cacls "C:\System Volume Information" /e /r Oturum açma adı (Enter) cacls "D:\System Volume Information" /e /r Oturum açma adı (Enter) yaparak klasörden tekrar iznimizi kaldırıyoruz alıntı ww.uydulife.tv
|
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
dick, sistem |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|