03.01.09, 18:28 | #1 |
Digiturk Ayrıcalıklar Dünyası...
Öncelikle başlığa adını veren ocak 2009 dergisindeki ilgili sayfayı paylaşmak istedim;
''DIGITURK AYRICALIKLARI SADECE TELEVİZYON KARŞISINDA DEĞİL HAYATIN HER ANINDA YAŞANIR! Digiturk üyeleri evde en iyi filmlerin, dizilerin, programların, Türk ve dünya futbol liglerinin keyfini çıkarırken, elektronikten giyime ünlü markalarda indirimler alıyorlar, 10. üyelik yıllarını hediyelerle kutluyorlar, sinema, konser davetiyeleri, takım formaları kazanıyorlar ve daha birok özel fırsatlardan yararlanıyorlar. Siz de hemen nı tıklayıp Digiturk'ün hayatınıza getirdiklerine bir göz atın, eğlenceyi televizyonla sınırlamayın... -Elektronikten giyime birçok markada özel indirim. -10. yılını dolduran üyelere hediye çekilişleri. -Doğum günlerinde tüm kanallara ücretsiz erişim. (Mega Süper Paketi) -Futbolseverlere takım formaları. -Sinema ve konserlere davetiyeler. -Özel günlerde, bayramlarda, yeni yılda indirimler. -Çocuklara karne hediyeleri.'' Bir diğer dergi sayfası oyun parkı kanalıyla ilgili; ''Hemen arayıp üye olun, 2 ay da bizden hediye olsun; 3 ay 7,5 YTL yerine sadece 2,5 YTL ödeyin...'' denmiş digiturk plus cihazına yeni bir yazılım ile oyun parkı kanalının aktifleşmesini istiyorum en kısa sürede.. digituk üyeliğimin başlangıcından beri oyun parkı üyeliğim de mevcuttu ama yaklaşık bir yıldır kullanamıyorum, en kısa sürede çözüm bulurlar inşallah.. Son olarak da dün gelen bir e-mail var, meraklandırıcı ve güzel bir yeni yıl mesajı; ''2009 aynı zamanda DIGITURK'ün 10. yılı. Kuruluşumuzun 10. yıl dönümünü birbirinden eğlenceli aktiviteler ve muhteşem hediyelerle kutlayacağız. Sürprizlerimizi bekleyin... Mutlu yıllar!'' ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|