13.12.09, 12:31 | #1 |
Bugün İçin Farklı Olmak
Sıra dışı olayım dedim bugün,bakalım neler yapabilirim?
Bilgisayarı hiç açmasam… Televizyona hiç bakmasam… Cep telefonuna elimi hiç sürmesem… Erken uyusam… Erken uyansam… Ütüsüz pantolon giysem… Fırından sıcak ekmek almaya gitsem… Gelirken dayanamasam ekmeğin kokusuna, ucundan ucundan koparıp yesem… Kahvaltıyı ben hazırlasam… Takımım yenilse bile hiç kızmasam… Ya bu yıl da şampiyonluğa oynamayıverseler canım desem… Çocuklara ders çalışıyorlar diye kızsam… Hep çalışmadıkları için kızacak değiliz ya… Arabamın marşına dokunmasam… Evdeki çiçeklere ayrı ayrı selam versem, hal hatır sorsam… Bulaşıkları bugün ben yıkacağım, siz çekilin kenara desem… Ütü de gelir elimden bakın görün desem… Haber dinlemesem… Obama Türkiye’ye geldi mi,geldi de ne oldu, ne olacak merak etmesem… Müzik dinlemesem… Şiir okumasam… Gazete almasam… Suyu bardaktan değil bir testiden lıkır lıkır içsem… Takvime bakmasam… Ay başına kaç gün var düşünmesem… Kredi kartlarımın borcunu unutsam… Kırlara gitsem… Baharın ilk çiçeklerini koparmadan koklasam, sevsem… Bayır aşağı koşsam… Bir uçurtma yapsam… Kağıt uçak yapıp uçursam… Kağıt tekne yapıp su dolu leğende yüzdürsem… Çocukların arasına karışıp bilye oynasam… Mahallede top koştursam… Bir duvar dibine oturup biraz düşünsem… …sam..sem..masam…mesem… En iyisi bu yazıyı bitirsem… Nuh Keniş ww.uydulife.tv
|
|
Bookmarks |
Etiketler |
bugün için farklı olmak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|