![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() Bu iltifata canmı dayanır! Peygamber efendimiz: "Ya Ali ![]() ![]() -Ah!Keşke bende melek değil de insan olsaydım ve bu güzel ibadetleri yaparak Rabcimin iltifat-ı ilâhîcesine nail olsaydım diye hayıflanacaktır. Bu yedi sınıf hayırlı ibadetse şunlardır: 1-Beş vakit namazı güzelce kılmak 2-Cenaze namazını kılmak 3-Su dağıtmak 4-İlmi sohbetlere devam etmek 5-Hastaları ziyaret etmek 6-Yetimlere saygı göstermek 7-İki kişinin arasını bulmak Namazdan alıkoymak: Ebe Cehil ![]() ![]() ![]() ![]() Rasulullah(sav) buyurdular ki: "Ebe Cehil eğer bana yaklaşsaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En büyük şehadet: Şamdan iki hristiyan alimi gelmişlerdi.Medine'yi gördükleri zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kefaret: Adamın biri Rasulullah(sav)'a gelerek "Ya Rasulullah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cennet'e götüren amel: Muaz İbni Cebel anlatıyor: Bir seferinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz. Ömer anlatıyor.Bir gün Rasul Ekrem esirler arasında çocuğundan ayrılmış bir kadın gördü. Kadın çocuğu- nun hasretinden rast gelen çocuğu kucağına alıyor ![]() ![]() ![]() Kötü konuşana karşı: Bir gün bir adam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ww.uydulife.tv
|
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
bu iltifata canmı dayanır! |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|